ZVEZDA NE ODUSTAJE: Novi DETALJI u slučaju Boaći! (FOTO)

22.07.2018. 08:12 14:38
Piše:
Srbija Danas/Sportski žurnal
Ričmond Boaći / Izvor: MN Press
Crveno-beli imaju plan.

Crvena zvezda ne odustaje od namere da angažuje Ričmonda Boaćija. Iako se činilo da je povratak sjajnog golgetera na Marakanu nemoguća misija, čelnici srpskog šampiona obaviće sledećeg vikenda poslednju rundu razgovora oko dolaska reprezentativca Gane. Kako "Žurnal" prenosi, sigurno je da branilac titule u Superligi neće dovesti napadača za meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv litvanske Suduve koji se igra u utorak na stadionu "Rajko Mitić".

IKARDI U RASKORAKU: Lućano Spaleti otkrio da li Argentinac ostaje u MIlanu (FOTO)

Ajntrahtova ŠESTICA, polovinu golova dali reprezentativci Srbije (FOTO)

Danas je na programu novo kolo kineske elite, pa u Ljutice Bogdana čekaju sa nestrpljenjem da li će trener Olariju uvrstiti u protokol Ričmonda Boaćija na gostovanju ekipi Hebej, obzirom da će Eder po svoj prilici zaigrati u špicu. Ukoliko bivši igrač italijanske Latine dobije dozvolu za "povratak kući", Zvezda bi stopirala pregovore sa svim ostalim kandidatima koji su u opciji.

Gustavo Blanko Leščuk / Izvor: Profimedia

ZVEZDIN DEBITANT: Tek sam počeo i nastaviću da se dokazujem (FOTO)

Na spisku igrača sa kojima još pregovara srpski šampion, nalaze se napadači Šahtjora Gustavo Blanko Leščuk i Egipćanin iz Brage Ahmed Hasan Mahgub, poznatiji kao "Koka". Jedan od njih bi u Zvezdu došao na pozajmicu, ali samo ako propadnu razgovori sa vlasnicima Đijangsua.

Ahmed Hasan Koka / Izvor: Profimedia

Crvena zvezda je u petak savladala Dinamo na premijeri Superlige, a već u utorak je čeka prvi meč druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve. Podsetimo, prvak Litvanije priredio je senzaciju eliminisavši favorizovani APOEL iz Nikozije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas/Sportski žurnal
22.07.2018. 08:12 14:38
Pogledajte više