ZVEZDA NE STAJE: Na Marakani ZAVRŠILI najvažniji POTPIS! (FOTO)

18.01.2019. 21:45
Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
Fudbaleri Crvene zvezde / Izvor: Srbija Danas
Crveno-beli se pripremaju na Kipru.

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se na Kipru za nastavak sezone. Posle dovođenja najboljeg strelca Superlige Alekse Vukanovića iz kruševačkog Napretka, uprava srpskog šampiona završila je još jedan veliki posao pred prolećne bitke.

PRED DOLAZAK NA MARAKANU: Oglasilo se Zvezdino pojačanje! Evo šta je rekao o navijačima! (FOTO)

NIŠTA OD DOLASKA NA MARAKANU: Zvezdi PROPAO transfer! (FOTO)

FK Crvena zvezda / Izvor: MN Press

NIŠTA OD DOLASKA NA MARAKANU: Zvezdi PROPAO transfer! (FOTO)

Prema saznanjima Srpskog Telegrafa, kapiten Zvezde Vujadin Savić nosiće traku tima sa Marakane do 2021. godine! To je definitivna odluka rukovodstva kluba iz Ljutice Bogdana i vođe prvoplasiranog tima superligaškog karavana.

Iako je za njegove usluge najviše bio zainteresovan turski Trabzon, popularni "Giška" odlučio je da produži vernost matičnom klubu i potpiše ugovor kada se vrati u Beograd sa kiparskih priprema.

- Čim je bilo jasno da će prodati Degeneka, čelnici kluba su razgovarali sa Savićem i predočili mu da bi voleli sa trakom na ruci da predvodi saigrače u Ligi šampiona i naredne sezone. Postigli su načelan dogovor na obostrano zadovoljstvo. Nije se dugo razmišljao, ni želeo da bude među onima koji odlaze, pa da neko pomisli da je usledila bežanija i jurnjava za milionima čim su napravili nešto veliko na međunarodnoj sceni. Uprava nije dala da se tim rasformira, a Savić je usput dobio i mnogo bolje uslove - rekao je izvor Srpskog Telegrafa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte najlepše koreografije Delija

 

Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
18.01.2019. 21:45
Pogledajte više