ZVEZDAŠI JEDNOGLASNI POSLE ŽREBA: O NJIMA i ne razmišljamo! (FOTO)

20.06.2018. 06:06
Piše:
Srbija Danas
FK Crvena zvezda / Izvor: MN Press
Prvak Srbije saznao imena rivala u pohodu na Ligu šampiona.

Iako je većina navijača Crvene zvezde već razmišlja o drugom krugu kvalifikacija za Ligu šampiona i utakmicama protiv litvanske Suduve ili kiparskog APOEL-a, fudbaleri srpskog šampiona su složni u stavu da najpre treba prebroditi prepreku zvanu Spartaks iz Jurmale.

NE DIRAJTE U SRPSKI INAT: Albanci POSLALI poruku koja će RAZBESNETI I MOTIVISATI Orlove! (FOTO)

ORLOVIMA SE OTVARA PUT! Brazil DRHTI, Nejmar ne može da igra! (FOTO)

Slavoljub Srnić / Izvor: MN Press

Zvezdin komandant odbrane Vujadin Savić nema dilemu oko toga ko je favorit u meču sa šampionom Letonije.

- Ne poznajem Letonce dovoljno, da budem iskren, ali stručni štab će nas dobro pripremiti. Možemo da budemo zadovoljni žrebom, mada, osim možda slovačke ekipe, i nismo mogli da dobijemo teškog rivala. Meni je svejedno gde se igra prva utakmica, za neke je bolje da se igra u gostima prva, za nekog kod kuće. Imaćemo prijateljske utakmice u Austriji tako da ne mislim da im je prevelika prednst to što je njima prvenstvo u toku - istakao je Savić za klupski sajt.

PROPUSTILI SU TRENING! Dvojica reprezentativaca bili na terapiji (FOTO)

Zvezdin junak u pobedi nad Kelnom i plasmanom u šesnaestinu finala minulog ciklusa Lige Evrope Slavoljub Srnić nada se da će tim sa Marakane izboriti plasman u drugo kolo, a tek onda će se ekipa skoncentrisati na narednog rivala.

- Mislim da smo dobili dobrog protivnika za prvo kolo, nije atraktivan, kao ni Valeta prošle godine. Imamo vremena da se uigamo jer došli su novi igrači i biće promena u ekipi. Mislim da je lepše što je prva utakmica tamo, imaćemo priliku da igramo pred našim navijačima za prolaz u koji ne sumnjam. Oni će biti spremniji od nas zbog toga što im je prvenstvo u toku, ali ne mislim da će to biti problem. Posle ćemo videti, Apoel je favorit protiv Litvanaca, ali to treba da pokažu na terenu - kaže Slavoljub Srnić.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
20.06.2018. 06:06
Pogledajte više