Zvezdaši u idealnom timu, ali je gest Pavkova oduševio sve (FOTO)

13.12.2018. 17:19
Piše:
Srbija Danas
milan-pavkov / Izvor: Srbija Danas
Svečanost održana u Beogradu.

Uoči poslednjeg kola jesenjeg dela sezone u Superlige Srbije izabran je i najbolji tim srpskog šampionata, a među idealnih 11 mesto je našlo pet fudbalera Crvene zvezde, Milan Borjan, Filip Stojković, Miloš Degenek, Marko Marin i El Fardu Ben.

IZABRANO IDEALNIH 11: Dominacija ZVEZDAŠA, dva PARTIZANOVCA, tu su i Nišlije (FOTO)

OVO SIGURNO NISTE VIDELI: Novak je OVAKO reagovao posle Gobeljićevog voleja (VIDEO)

- Hvala svima koji su glasali za mene. Ovu nagradu ne bih mogao da osvojim bez mog stručnog štaba, posebno ne bez trenera golmana Dušana Gašića koji mi je posvetio sve vreme. Temeljno smo radili svaku analizu i pripremali se za utakmice, otuda ovakvi rezultati - rekao je čuvar mreže crveno-belih, koji je u sredu na Crveno-beloj večeri (više pročitajte OVDE) dobio priznanje, omiljenog igrača, po izboru navijača. 

Osim Borjana, i Ben je bio nagrađen u sredu, priznanjem za najboljeg igrača, po mišljenju saigrača. 

- Hvala vam što ste odabrali mene i naravno hvala mom timu. Posebnu zahvalnost dugujem treneru Vladanu Milojeviću koji mi je ulio samopouzdanje. Presrećan sam što sam deo ekipe koja igra fudbal na vrhunskom nivou - objasnio je napadač sa Komorskih Ostrva. 

El Fardu Ben i Dragan Džajić / Izvor: Foto: crvenazvezdafk.com

Priznanje su dobili i defanzivci, Stojković i Degenek. 

- Dugujem veliku zahvalnost kapitenima i trenerima koji su glasali za mene. Velika je čast osvojiti nagradu. Hvala upravi Crvene zvezde, stručnom štabu i saigračima, da nije bilo njih ne bih ni ja bio ovde - kazao je Stojković. 

Reprezentativac Australije Miloš Degenek je prvi put dobio laskavo priznanje.

- Neću reći ništa novo, svi znamo da su za naše pojedinačne nagrade zaslužni svi, cela ekipa, stručni štab, uprava i naši navijači - poručio je Degenek.

milos-degenek / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Nagradu je dobio i Marin. 

- Hvala svima, posebno moji saigračima koji su me u kratkom vremenu odlično prihvatili. Omogućili su mi da pokažem sve svoje kvalitete i da dobijem ovu nagradu - zaključio je Marin.

Svečanost u Beogradu je obeležio i gest napadača Zvezde, Milana Pavkova. Visoki napadač je novčanu nagradu od 100.000 dinara mlađim kategorijama Borca iz Čačka. 

JUČE PAVKOV, A DANAS: Novi POTPIS na MARAKANI (VIDEO)

U subotu (15.00), crveno-beli će odigrati poslednju utakmicu u kalendarskoj godini. Gostovaće Čukaričkom, u utakmici 21. kola Superlige Srbije. Zvezdaši će ulaznice za ovaj susret moći da kupe i na blagajni Marakane u petak, 14. decembra, od 11 do 17 časova po ceni od 400 dinara.
Karte su za istočnu tribinu, sektor B stadiona Čukaričkog.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
13.12.2018. 17:19
Pogledajte više