ZVEZDINA LEGENDA HVALI MILOJEVIĆEV TIM: Pišemo NOVU istoriju! (FOTO)

27.09.2017. 09:31
Piše:
Srbija Danas
FK Crvena zvezda / Izvor: MN Press
Utakmica na stadionu "Rajn Enerdži" igra se u četvrtak (19).

Rukovodstvo, stručni štab i igrači Crvene zvezde otputovali su u Nemačku, gde će u četvrtak (19) odmeriti snagu protiv Kelna, u meču 2. kola Lige Evrope, u grupi "H". Ekspediciju tima sa Marakane predvode predsednik Skupštine Svetozar Mijailović, kao i legendarni as i počasni predsednik Dragan Džajić.

Očekivanja u taboru crveno-belih su velika, što svedoče i reči druge Zvezdine zvezde:

NBA BOMBA! Klivlend doveo MEGA ZVEZDU, veliki PRIJATELJ opet uz Lebrona! (VIDEO)

SPORTSKI DIREKTOR ZVEZDE OTKRIO: Pregovaramo sa strancima! (FOTO)

FK Crvena zvezda / Izvor: MN Press

VELIKI PREOKRET: U poslednji čas otpao jedan od KLJUČNIH igrača Zvezde (FOTO)

- Ekipa ima prostora da bude još bolja, mnogi igrači koji su stizali nisu bili nosioci igre u svojim klubovima, ali su se brzo uklopili i pokazali da su prava pojačanja za Zvezdu. Ali, uvek treba biti na zemlji. Ovo je veliki uspeh, a ja bih voleo da potraje - rekao je Dragan Džajić, pred odlazak u Nemačku.

Kao i većina poklonika crveno-belih, ikona Uba i jugoslovenskog fudbala smatra da je Keln, sada već postao tradicionalan rival kluba iz Ljutice Bogdana.

NEMA VIŠE DILEME: Zna se stanje POVREĐENIH igrača Zvezde (FOTO)

- Sad se piše nova istorija. Igrali smo mnogo utakmica s Nemcima, neke smo dobili, neke izgubili, ali kad je bilo najvažnije, slavili smo. Šta god dad da bude sutra, biće dobro. Zvezda bi trebalo ove utakmice da igra rasterećeno, da pokaže šta zna. Znate i sami kako je sve izgledalo u proteklih 20 godina. Neka ovo bude neki novi početak. Slabo se pominje i onaj uspeh protiv Menhengladbaha i finale Kupa UEFA - kaže Džajić.

IGRAO JE ZA OBA TIMA: Ono što je Mladenović rekao Nemcima o Delijama, oduševiće fanove crveno-belih!

Slično razmišlja i Svetozar Mijailović, prvi čovek Zvezdine Skupštine.

- Da ne verujemo da možemo da pobedimo, ne bismo ni bili pravi tim. Naravno da priželjkujemo pobedu, ali svesni smo svi da je ovo ipak drugačiji nivo takmičenja od onog u kvalifikacijama. Sve je ovo super. Sudeći po ekipi, i oni su raspoloženi. Stručni štab je uradio sve da tim bude spreman. Desile su se neke povrede, ali to je sastavni deo sporta. Mnogo je utakmica, moralo je negde da se odrazi - jasan je Mijailović.

 

Piše:
Srbija Danas
27.09.2017. 09:31
Pogledajte više