Zvezdina Marakana opet NEOSVOJIVA

23.08.2018. 10:42
Piše:
Srbija Danas
Stadion Rajko Mitić / Izvor: MN Press
Sledeća evropska utakmica na programu u sredu.

Fudbalere Crvene zvezde u sredu očekuje utakmica plej-ofa za Ligu šampiona, protiv Salcburga. U prvom duelu prvaka Srbije i Austrije nije bilo golova, pa će sledeći okršaj odlučiti ko će u grupnu fazu Lige šampiona, a ko u Ligu Evrope. Kao što je rečeno, na stadionu "Rajko Mitić" nije bilo pogodaka, kao ni u prethodnim evropskim utakmicama. 

STIŽU VESTI IZ AUSTRIJE: Red Bul bez Junuzovića čeka Zvezdu, a za ulaznicama POMAMA (FOTO)

OSTAJE U LACIJU: Sergeju novi UGOVOR i mesečna plata od koje BOLI GLAVA (FOTO)

Na sajtu crveno-belih objavljen je i presek učinka, od dolaska Vladana Milojevića na klupu ekipe iz Ljutice Bogdana. Na 12 evropskih utakmica na "Marakani", računajući i kvalifikacije i grupnu fazu, crveno-beli su primili četiri gola, uz učinak od sedam pobeda, četiri remija i samo jednog poraza. Zvezdini golmani ostali su nesavladani protiv Florijane (3:0), Irtiša (2:0), praške Sparte (2:0), Kelna (1:0), CSKA iz Moskve (0:0) prošle sezone, odnosno Spartaksa (2:0), Suduve (3:0) i sada Salcburga (0:0) ove sezone.

Vladan Milojević / Izvor: MN Press

Jedini koji su na stadionu "Rajko Mitić" uspeli da dođu do pogotka, i to tek po jednog, bili su fudbaleri Arsenala (0:1), BATE Borisova (1:1), Krasnodara (2:1) i Spartaka iz Trnave (1:1). Zvezda se u konkurenciji Arsenala i BATE Borisova (i Kelna) plasirala u šesnaestinu finala Lige Evrope prošle sezone, a na putu do grupne faze prethodno je eliminisala Krasnodar, dok je preko Spartaka iz Trnave došla ove takmičarske godine do plej-ofa za Ligu šampiona.

Pre duela u Austriji, crveno-bele u subotu (20.30) očekuje superligaška utakmica, sa Čukaričkim, u okviru šestog kola. 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
23.08.2018. 10:42
Pogledajte više