ALIMPIJEVIĆ ZNA RAZLOG PORAZA: Ritam je težak, ostali smo bez energije

16.01.2018. 21:43
Piše:
Srbija Danas
Dušan Alimpijević / Izvor: MN Press
Himki slavio u Beogradu.

Košarkapi Crvene zvezde nisu uspeli da u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' savladaju Himki. Gosti iz Rusije savladali su crveno-bele sa 79:70 u meču u kojem Zvezda nije imala mnogo raspoloženih igrača osim Tejlora Ročestija, Nemanje Dangubića i donekle Džejmsa Feldina. Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević razloge poraza tražio je u ritmu utakmica.

DŽENKINS: Znate dobro kakav je moj odnos sa navijačima

DELIJE BESNE NA TVITERU: Izuzetak je NAPRAVLJEN samo kod OVIH igrača!

 - Sve je jasno. U prvom poluvremenu smo primili 31 poen, a u drugom 48. Ostali smo bez energije, ne računajući Ročestija i Dangubića u prvom delu. Nismo uspeli da iskontrolišemo Šveda u nastavku Kao što sam rekao u najavi, ovakav ritam, gde smo bez treninga je vrlo težak. Kad god smo došli u fazu u kojoj nemamo vremena za trening, gde idemo iz leta u let, utakmice u utakmicu, ovako smo izgledali. Evo, već sutra letimo za Izrael - naglasio je Alimpijević.

KK Crvena zvezda / Izvor: MN Press

Trener crveno-belih osvrnuo se i na činjenicu da su trojica igrača iz spoljne linije postigli 60 poena, dok su u potpunosti zakazali centri.

 - Antić je igrao povređen. To što on ima zahteva mirovanje, a ne samo terapije. Njih nekoliko ima problema sa povredom. To vidite i sami, pošto se dešavaju neke atipične stvari u igri - zaključio je Alimpijević.

 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
16.01.2018. 21:43
Pogledajte više