ANĐUŠIĆ ZA SD: Evropa će ponovo videti NAJBOLJE navijače, supruga će u derbiju navijati za Zvezdu i za mene

07.10.2022. 10:33
Piše:
Srbija Danas
Danilo Anđušić / Izvor: MN Press
Oko sinova nema dilemu.

Nova sezona Evrolige je počela, a u najelitnijem takmičenju na Starom kontinentu, posle punih osam sezona igraće i najtrofejniji srpski košarkaški klub, Partizan.

KRISTIJAN BELIĆ ZA SD: Beskompromisni startovi su MOJ STIL, nisam imao dilemu za koju reprezentaciju bih igrao

KRISTIJAN BELIĆ ZA SD: Beskompromisni startovi su MOJ STIL, nisam imao dilemu za koju reprezentaciju bih igrao

ZA NJIH NEMA DILEME: Vasilije Micić NAJBOLJI igrač Evrolige! (FOTO)

ZA NJIH NEMA DILEME: Vasilije Micić NAJBOLJI igrač Evrolige! (FOTO)

ZVEZDA I PARTIZAN STARTUJU U EVROLIGI: Evo ko prenosi mečeve iz Istanbula i Berlina, postoji PROBLEM

ZVEZDA I PARTIZAN STARTUJU U EVROLIGI: Evo ko prenosi mečeve iz Istanbula i Berlina, postoji PROBLEM

Grobari su se uželeli ovog takmičenja, o čemu najbolje svedoči činjenica da su crno-beli novi vlasnici rekorda Evrolige sa 11.500 prodatih sezonskih ulaznica. Gotovo čitavu deceniju najvatrenijih pristalica Partizana nije bilo u Evroligi, a povratnik u Parni Valjak, Danilo Anđušić otkriva za SrbijaDanas da je vreme da Stari kontinent ponovo upozna najvatrenije navijače.

- Vreme je da Evropa ponovo vidi ko su najbolji navijači na svetu, Grobari će pokazati to, a što se mene tiče već su pokazali obaranjem ovog rekorda Evrolige po sezonskim kartama.

Nestrpljivi su svi u crno-belom dresu da konačno izađu pred svoje navijačem, ali bek Partizana navodi da pored zahvalnosti fanovima, ima i obavezu da im se oduži.

Danilo Anđušić / Izvor: MN Press

- Pričekaće se malo do igranja pred Grobarima, imamo četiri gostovanja, ali svi jedva čekamo da istričimo pred punom Arenom, da svi dožive Partizan na pravi način, jer to je neuporedivo sa drugim klubovima, i nešto što ne može ni jedan drugi tim. Znači nam ovolika prodaja sezonskih, ali i obavezuje nas da moramo da budemo na najvišem mogućem nivou, da idemo ka ciljevima i obradujemo te ljude. Oni veruju u ovaj tim, nedostajala im je Evroliga, a smatram da godinama unazad Partizan zaslužuje da bude tu.

Kao bomba odjeknula je u našim medijima vest da selektor Srbije Svetislav Pešić nije uvrstio Danila Anđušića na širi spisak za Evrobasket, na kom je Srbija doživela debakl. Na pitanje šta je Orlovima pored Anđušića falilo, Danilo je kroz smeh konstatovao:

- Sa ovim moram da se složim, dobro si to rekao. Šalim se malo, možda najviše sreća je izostala, ne bih komentarisao druge stvari, ali zasigurno smatram da je falilo sreće - rekao je Anđušić za SrbijaDanas.

Povratnik u crno-beli tim poručuje da mu je drago što je Crvena furija stigla do trona Starog kontinenta.

- Iznenadio sam se kada sam video da je Španija prvak Evrope, nisam mislio da mogu da osvoje iako imaju jaku školu i tradiciju, ali i kada nisu favoriti oni dolaze do zlata. Priznajem, nisam očekivao, za mene je to veliko iznenađenje, ali mi je drago jer je to pokazatelj da sa pravim načinom rada sve može.

Ivana i Danilo Anđušić / Izvor: MN Press

Supruga Danila Anđušića, inače naša strelkinja Ivana Maksimović, na zanimljiv način čestitala je mužu povratak u Partizan, uz poruku "Nek ti je sa srećom debeli, al’ zna se koji dres nosim na derbiju" aludirajući da je ona ipak fan Crvene zvezde.

Anđušić / Izvor: Foto: Instagram/Ivanamaksimovic

Bek crno-belih za naš sajt otkriva šta će se dešavati u njegovoj kući za vreme Večitog derbija.

-Sinovi će navijati za Partizan, a žena za Zvezdu i da ja igram dobro - nije imao dilemu Anđušić.

BONUS GALERIJA: Pogeldajte kako izgleda Ivana Maksimović

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Piše:
Srbija Danas
07.10.2022. 10:33
Pogledajte više