BIVŠI IGRAČ CRNO-BELIH ISKREN: Zbog Partizana hteo da odustane od košarke (FOTO)

11.11.2017. 13:40
Piše:
Srbija Danas
Frenk Robinson / Izvor: MN Press
Iznenadna ispovest.

Frenk Robinson je prošle sezone doveden u Partizan kao igrač sa dobrom reputacijom u evropskoj košarci koji bi mogao da pomogne mladom timu crno-belih. Međutim, za Amerikanca je sve krenulo naopako, najgore trenutke u karijeri je doživeo u crno-belom dresu, pa je malo nedostajalo da napusti košarku. Amerikanac sada igra u Urugvaju, a kao posebno stresan trenutak iz prošle sezone izdvojio je poraz Partizana od PAOK-a zbog kojeg su beogradski crno-beli ispali iz FIBA Lige šampiona.

NEZABELEŽENO U PARTIZANU: Igrač je imao NEOBIČAN zahtev, ali ga je klub odbio (FOTO)

NOVA BLOKADA BAT: Dug Amerikancu stopirao transfere Partizana (FOTO)

PARTIZAN BEZ KAZNE: Samo opomena zbog upaljača koji je pogodio Sašu Obradovića (FOTO)

- Još pamtim taj dan, bio je baš užasan. Izgubili smo tu plej-of utakmicu i ispali. Ne samo to, bio sam spreman da napustim košarku, jer u tom trenutku više nisam bio igrač kakav sam navikao da budem - napisao je Frenk na Instagramu uz fotografiju sa tog meča.

Amerikanac je priznao da nikako nije uspevao da dostigne zadovoljavajući nivo forme zbog koje ga je tadašnji trener Partizana Aleksandar Džikić i želeo u svom timu.

- Bez obzira na to koliko sam to želeo, koliko god naporno sam radio, jednostavno mi nije „kliknulo“. Bio sam spor, van forme, ritam mi je bio sranje i iz nekog razloga nisam postajao bolji. Cela sezona je bila strašna! Prvi put u karijeri mi se dogodilo da na terenu nisam mogao da uradim ono što sam želeo i to mi je potpuno ubilo samopouzdanje - objasnio je Robinson.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
11.11.2017. 13:40
Pogledajte više