BOBI SE VRATIO: Marjanović o PROBLEMU u reprezentaciji, OTKRIO je najveću želju! (FOTO)

19.08.2017. 09:48
Piše:
Srbija Danas
Boban Marjanović / Izvor: Profimedia
Selektor Đorđević ponovo može da računa na asa Detroit Pistonsa.

Brisanjem sa spiska reprezentativaca Miroslava Raduljice, posle teške povrede i najavljenog odlaska na operaciju, Srbija je ostala samo sa jednim klasičnim centrom. Još ranije, Nikola Jokić je otkazao poziv u nacionalnom timu, pa selektor Aleksandar Đorđević može samo da računa na Bobana Marjanovića.

Gorostas iz Boljevca i član NBA franšize Detroit Pistonsa bio je, uz najboljeg strelca Vladimira Lučića, najzaslužniji za startnu pobedu Orlova na turniru u nemačkom Hamburgu. Bivši košarkaš Zvezde postigao je 12 poena i doprineo trijumfu nad Poljacima.

TURNIR U HAMBURGU: Oslabljeni Orlovi POBEDILI Poljake u DRAMATIČNOJ završnici! (FOTO)

ĐORĐEVIĆ: Neke stvari ne smeju da se ponavljaju (FOTO)

Boban Marjanović / Izvor: MN Press

- Radimo dobro, družimo se dobro, mana je što imamo previše povređenih igrača. Nadamo se da će brzo da se oporave i vrate u tim - istakao je Marjanović, u intervjuu za Novosti.

Ljubimac Zvezdinih kao najveću manu u pripremnom periodu, naveo je sledeće:

- Problem je što na ovim pripremnim turnirima nema dana odmora, svako veče izlaziš na teren. Biće teško, posebno treća utakmica u Hamburgu sa domaćinom Nemačkom, za koju imamo samo 17 sati odmora.

Odsustvo iz reprezentacije, nije ostavilo traga na sjajnog centra:

- Lep je osećaj, kao i uvek kada sam u reprezentaciji. Imam veliku želju da sve izgleda najbolje moguće, mislim da stvari idu u dobrom smeru.

Od Orlova nacija očekuje medalju?

- Uvek treba sebi postaviti najviše ciljeve. Svesni smo da idemo na Evropsko prvenstvo sa ulogom jednog od favorita, ali i svesni toga da je svaka utakmica priča za sebe. Svaku moramo da odigramo na maksimumu ako želimo da ostvarimo cilj. I to nije fraza, zaista je tako - dodao je Marjanović.

Piše:
Srbija Danas
19.08.2017. 09:48
Pogledajte više