BOGDANOVIĆ O REPREZENTACIJI: Ako odlučim da igram – IGRAĆU

17.03.2018. 14:04
Piše:
Srbija Danas/Sport klub
Bogdan Bogdanović / Izvor: MN Press
Selektor Đorđević nije mogao da računa na njega u kvalifikacijama.

Košarkaška reprezentacija Srbije je u dosadašnjem toku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo odigrala četiri utakmice i zabeležila tri pobede. Selektor Orlova Aleksandar Đorđević nije na tim mečevima mogao da računa na igrače iz NBA lige i Evrolige.

NBA: Bogdan pogađao trojke, Kraljevi savladali šampiona. Teo i Bobi nisu zaustavili Vestbruka (FOTO)

EVROLIGA IZABRALA 10 NAJBOLJIH POTEZA: Evo gde su Dobrić, Bjelica i Lesor (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije / Izvor: Profimedia

Košarkaš Sakramenta Bogdan Bogdanović mogao bi da se stavi na raspolaganje Đorđeviću tokom leta, kada Srbiju očekuju još dva meča. Ipak, najbolji igrač Srbije na Eurobasketu 2017, smatra da možda njegov dolazak ne bi bio fer prema igračima koji su do sada igrali u kvalifikacijama.

- Iskreno, dve sam utakmice pratio, ostale nisam jer sam imao obaveze sa ekipom. Mislim da je loše da nas na taj način razdvajaju… Tokom leta nas očekuju još dve utakmice. Sad šta je korektno tu… Ti igrači su non stop tu i putovali su, Radulja iz Kine, ovaj, onaj iz Italije, iz Španije, raznih zemalja. A onda dođemo mi. Ja sam sigurno tu, sad da li ću igrati ili ne svejedno. Bodriću ekipu ako ne budem igrao, ako odlučim da igram, igraću - rekao je Bogdanović za Sport klub.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas/Sport klub
17.03.2018. 14:04
Pogledajte više