BRUTALNA OSVETA: Milvoki DEMOLIRAO Atlantu, ovakvo PONIŽENJE Hoksi ne pamte! Bogdan ne može sam (VIDEO)

26.06.2021. 07:38
Piše:
Srbija Danas
Bogdan Bogdanović / Izvor: Reuters
Ubedljivo.

Košarkaši Milvokija pregazili su Atlantu u drugom meču finala "Istoka" rezultatom 125:91 (34:28, 43:17, 26:18, 22:28), izjednačili u seriji na 1:1 i u potpunosti se revanširali Hoksima za brejk iz prve utakmice.

SRBIJA ZASLUŽUJE DVA EVROLIGAŠA! Dolazak Obradovića u Partizan je kao da se Džordan vratio u Bulse

SRBIJA ZASLUŽUJE DVA EVROLIGAŠA! Dolazak Obradovića u Partizan je kao da se Džordan vratio u Bulse

ZAMENA ZA NOKA BIĆE ŽESTOKA: Zvezda želi jednog od najcenjenijih centara Evrope (VIDEO)

ZAMENA ZA NOKA BIĆE ŽESTOKA: Zvezda želi jednog od najcenjenijih centara Evrope (VIDEO)

TRINKIJERI PONOVO LJUTI DELIJE: Zvezdin MVP na pragu Bajern Minhena

TRINKIJERI PONOVO LJUTI DELIJE: Zvezdin MVP na pragu Bajern Minhena

Italija je najviše pokazala u prvoj fazi EURO, mlela je rivale, nije primila gol, i zato je favorit večeras (21.00) protiv Austrije koje je takođe ostavila dobar utisak. Kvota na Italiju je 1,53, na iks 3,90, a na Austriju 7,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Italija - Austrija.

Baksi su meč prelomili u drugoj četvrtini, kada su serijom 20:0 od vođstva 51:40 stigli do nedostižnih +31 (71:40) i tu je bio kraj za Hokse.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović iako je postigao samo 8 poena (3/6 iz igre, 2/4 za tri), uz četiri asistencije i jednu ukradenu loptu, bez izgubljene, za 19 minuta provedenih u igri, bio je možda i najzapaženiji u poraženom timu.

I pored 15 postignutih poena, ovo je za Treja Janga bio jedan od najgorih mečeva u karijeri. Nasuprot raspoloženim Janisu Adetokumbu koji je postigao 25 koševa (9sk, 6as, 2 ukradene lopte) i Džruu Holideju sa tri poena manje, koji su bili najzaslužniji za trijumf Milvokija. Naime, Baksi su do poluvremena imali šest izgubljenih lopti, a samo ih je prva zvezda Atlante izgubila osam.

Sve je u Viskonsinu bilo jasno posle 24 minuta košarke, kako je domaćin posle najbolje četvrtine u sezoni sa ubačena 43 koša, na odmor otišao sa 32 poena viška. Pogađali su Baksi sa svih pozicija, ubacili osam trojki do sredine druge četvrtine, koliko u čitavoj prvoj utakmici.

U drugom kvartalu je igrao samo jedna tim, kada je i usledila serija koja je rešila pitanje pobednika. Baksi su nepogrešivo gađali i za samo 180 sekundi stigli do ubedljivih 71:40.

Ni tu se nisu zaustavili, zatrpavajući koš Atlante, Milvoki je u poslednju deonicu ušao sa 40 poena prednosti. Zato je trener Baksa Majk Badenholzer u poslednjoj četvrtini šansu pružio rezervistima, istina to je učinio i Nejt Mekmilan, pa su Jastrebovi na kraju ublažili debakl. 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
26.06.2021. 07:38
Pogledajte više