ČOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo kada stiže POJAČANJE na Mali Kalemegdan (FOTO)

20.12.2016. 09:44
Piše:
Srbija Danas
Nebojša Čović / Izvor: MN Press
Klub oprezno bira.

Navijači Crvene zvezde danima i nedeljama iščekuju vesti o novom pojačanju iz inostranstva, centru koji se čeka još od početka sezone, sa kojim bi ekipa Dejana Radonjića uvećala izglede za dsoibar plasman u Evroligi. Proteklih dana pojavila se informacija da je izbor pao na Diona Tompsona, koji je okončao saradnju sa Galatasarajem, ali Nebojša Čović je i dalje zagonetan po pitanju imena novajlije.

NBA: Jokićeva noć rekorda, Bobi opet igrao, Bjelica bez učinka (VIDEO+FOTO)

Ipak, on je u izjavi za portal ''redstarbelgrade.info'' otkrio kada može da se očekuje definitivan izbor i promocija pojačanja.

EVROLIGA ODLUČILA ZA NAREDNU SEZONU: Sudbina SRPSKIH klubova u rukama OVE lige! (FOTO)

 - Na planu pojačanja se intenzivno radi sve vreme. Međutim, da napunimo roster samo da bismo ga napunili, to nije ničija želja. Moramo pažljivo da dovodimo igrače, da smanjimo rizik od moguće greške. Kada imate mnogo para, da bi napravili grešku, to je mnogo manji prostor, a Kada nemate mnogo para treba da dovedete igrača koji bi donosio prednost u igri. U svakom slučaju, konačnu odluku doneće naša struka u dogovoru sa nama. Mislim da ćemo doći do rešenja odmah posle Nove godine. Koje je to ime i prezime, mogu da kažem da se ne radi samo o Džordanu, sve ostalo je otvoreno - rekao je Čović.

TEŽAK POSAO ZA ZVEZDU: Atinjani doveli STRAŠNOG igrača (FOTO)

Dejan Radonjić / Izvor: MN Press

VEĆ SU NAVIKLI: Zvezdaška DRUGA KUĆA je mnogo VELIKA i izgleda ovako (FOTO)

Predsednik Zvezde potvrdio je i da će uskoro biti obavljeni razovori sa aktuelnim trenerom Dejanom Radonjićem oko nastavka sve uspešnije saradnje.

 - Vrlo sam zadovoljan radom Dejana Radonjića. Što se tiče produžetka ugovora, ja razmišljam o tome i mislim da bi i njemu to odgovaralo. Ja mislim da je on i normalan i skroman čovek, zna situaciju u Zvezdi i oko finansija ne bi trebalo da bude problema. Naravno, i on ima svoj život i porodicu, videćemo, razgovaraćemo o tome, i to vrlo skoro - zaključio je Čović.

 

Piše:
Srbija Danas
20.12.2016. 09:44
Pogledajte više