DA LI JE OVO TIM ORLOVA? Evo sa kojim igračima raspolaže Đorđević u kvalifikacijama (FOTO)

25.05.2018. 16:26
Piše:
Srbija Danas
Aleksandar Đorđević / Izvor: MN Press
Srbija 29. juna igra protiv Gruzije, a 2. jula sa Nemačkom.

Već je poznato da Nikola Jokić neće igrati u junskom kvalifikacionom prozoru zbog problema sa novim ugovorom, a to je zabrinulo navijače da bi Orlovi mogli da budu značajno oslabljeni u odlučujućim mečevima prve faze jer su protivnici Srbije najavili najjače sastave. Prvi meč u junskom prozoru Srbije igra 29. juna u Tbilisiju protiv Gruzije, a 2. jula će Orlovi u Novom Sadu dočekati Nemačku.

NBA: Rakete imaju "meč loptu", ali se sada priča i o povredi Pola i promašajima Hardena (FOTO)

CELA NACIJA JE OVO ČEKALA: Jokić saopštio da li će igrati za Srbiju

Međutim, isti je slučaj i sa selektorom Srbije Aleksandrom Đorđevićem koji će na junski spisak uvrstiti igrače iz NBA, kao i one iz Evrolige i Evrokupa uz igrače koji su izneli prva četiri kola, saznaje ''Mocart sport''. Od NBA igrača, osim Jokića koji neće igrati, pod znakom pitanaj je i Bogdan Bogdanović zbog oporavka od povrede. Sa druge strane Miloš Teodosić se oporavio od povrede, dok je Nemanja Bjelica već javno rekao da želi da igra.

Košarkaška reprezentacija Srbije / Izvor: Profimedia

Debitanti u kvalifikacijama bi mogli da budu evroligaški igrači - Nikola Kalinić, Marko Gudurić, Dragan Milosavljević, Nemanja Nedović i Nikola Milutinov, dok zbog povreda neće biti Milana Mačvana i Ognjena Kuzmića. Mesta će biti i za Stefana Jovića, Miroslava Raduljicu, Stefana Birčevića, Marka Simonovića, Ivana Paunića, Dejana Todorovića i Stevana Jelovaca.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

 

Piše:
Srbija Danas
25.05.2018. 16:26
Pogledajte više