ĐORĐEVIĆ: Neprihvatljiv pristup meču u Beču!

26.02.2018. 07:24
Piše:
Srbija Danas
Aleksandar Đorđević / Izvor: Profimedia
Selektor jasan.

Srbija je jedva savladala Austriju u četvrtom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i to trojkom Alekse Avramovića u poslednjem minutu za 82:81. Selektor “Orlova” Aleksandar Đorđević nije mogao da bude zadovoljan partijom svojih izabranika u Beču.

ORLOVI SLAVILI POSLE DRAME: Avramović trojkom UTIŠAO Beč! (VIDEO)

SASVIM ISKRENO: Jokić otkrio u kom klubu nastavlja karijeru

- Prvo, veliko hvala ljudima koji su došli da nas bodre. Atmosfera je bila sjajna i izuzetno mi je drago zbog njih, što smo na kraju došli do ove teške pobede, oni su to zaslužili. Košarka je takva igra, mi smo takmičari i nikada se ne predajemo, verovali smo u sebe do samog kraja i uspeli da pobedimo. Nismo igrali dobro, naročito u odbrani. Austrijski tim je bio spremniji na našu igru nego mi na njihovu. Ponosan sam na igrače što se nisu predavali, ali nikako nisam zadovoljan načinom na koji su ušli u meč – objasnio je Đorđević.

Aleksandar Đorđević / Izvor: MN Press

Selektor je zatim dodao.

- Ne kažem da smo potcenili tim Austrije, ali ono što sam video u svlačionici pred utakmicu, nije pristup koji se očekuje od reprezentativaca Srbije pred ovako važan meč. Možda su neki igrači bili uljuljkani pohvalama koje sam izrekao o njima, ali to nije dovoljno. Svaki igrač mora da se dokazuje protiv svakog protivnika i to je jedini ispravan pristup svakoj utakmici u ovim kvalifikacijama – podvukao je Đorđević.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
26.02.2018. 07:24
Pogledajte više