DRUGA UTAKMICA BILA KLJUČNA: Lazić o sudijama i seriji protiv Budućnosti

30.05.2021. 11:33
Piše:
Srbija Danas
Branko Lazić / Izvor: MN Press
Kapiten Zvezde na kraju ipak podigao trofej.

U sezoni koja je bila ispunjena brojnim turbulencijama, promenama u igračkom kadru i problemima sa koronom, Crvena zvezda uspela je da pobedom protiv Budućnosti u majstorici finalu ABA lige osvoji petu titulu u regionalnom takmičenju i stigne do drugog trofeja. Sve se značajno stabilizovalo sa povratkom Dejana Radonjića u klub, a kada je finalna serija protiv Pdgoričana u pitanju, za kapitena Branka Lazića krucijalnu važnost imao je drugi meč u seriji.

NBA: Poraz Denvera, ni Jokić nije bio na nivou, Filadelfija pred čišćenjem Vašingtona (VIDEO)

NBA: Poraz Denvera, ni Jokić nije bio na nivou, Filadelfija pred čišćenjem Vašingtona (VIDEO)

JOKIĆ JASAN NAKON LOŠE PARTIJE: "Nisam umoran - svaka čast Nurkiću"

JOKIĆ JASAN NAKON LOŠE PARTIJE: "Nisam umoran - svaka čast Nurkiću"

PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA: Crnogorski klub ostao bez NAJBOLJEG igrača!

PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA: Crnogorski klub ostao bez NAJBOLJEG igrača!

 - Sve smo obavili kako treba, vikend je bio za proslavu i odmor. Domaća liga je startovala i okrećemo se novim ciljvima - rekao je Lazić gostujući na TV Prva. - Druga utakmica u Beogradu je bila najteža. Na poluvremenu smo imali 14 poena prednosti, a već polovinom treće u egalu. Imali su sedam, osam poena više i to je bio problem za nas. Ipak, uspeli da se izdignemo i zabeležimo ključnu pobedu u seriji.

Mnpogo se pričalo o sudijama i njihvim greškama na mečevima broj tri i četiri koji su igrani u Podgorici, a iz same lige je stiglo priznanje da je grešaka bilo. Ipak, Lazić je bio prilično pomirljivog tona govoreći o tome.

Dejan Radonjić i Branko Lazić / Izvor: MN Press

 - Nažalost, greške su sastavni deo sporta. Kako naše, tako i sudijske... Na nama je bilo da iznesemo sve do kraja, pokažemo mir i stabilnost na terenu. Da ispunimo zadatke koje pred nas stavljaju od kluba.

Počela je brazilska Serija A, a već u prvom kolu večeras (21.00) se sastaju aktuelni šampion Brazila Flamengo i vladajući šampion Južne Amerike Palmeiras. U velikom derbiju tim iz Rio de Žaneira favorit je protiv rivala iz Sao Paula - kvota na keca je 1,82, na iks 3,50, a na dvojku 4,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Flamengo - Palmeiras.

Povratkom Dejana Radonjića na klupu Zvezde i Branko Lazić je ponovo počeo da pruža partije na koje je navikao navijače. Definitivno se odlično razume sa crnogorskim stručnjakom, ali nije hteo da kaže koja je njihova tajna.

 - Ne smemo da otkrivamo neke stvari. Dugo sarađujemo, oko četiri godine u prvom mandatu, sada ponovo. Dobro poznajemo jedan drugog, znamo šta možemo da očekujemo i tu se poklapamo - naglasio je Lazić kome ugovor sa Zvezdom ističe 2022. - Imam još sledeću sezonu, pa da vidimo na kraju. Svi planovi su vezani za Zvezdu. Kada bude istekao ugovor opet će Zvezda biti u prvom planu.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
30.05.2021. 11:33
Pogledajte više