DŽIKIĆ NE ŽELI DA ĆUTI O INCIDENTU: Evo šta se tačno desilo u Atini (FOTO)

23.11.2016. 22:59
Piše:
Srbija Danas/Mondo
Aleksandar Džikić / Izvor: MN Press
Nemile scene dogodile se pri kraju meča protiv AEK-a.

Još tokom prenosa utakmice između AEK-a i Partizana moglo je da se primeti da se u pozadini dogodio incident u kom je učestvovao trener crno-belih Aleksandar Džikić. Međutim, šta se tačno dogodilo ispred ulaska u tunel dvorane OAKA u Atini, u kojoj su crno-beli doživeli poraz od deset poena razlike, nije konkretno razjašnjeno ni posle konferencije za medije na kojoj je Džikić, bez da je bio upitan bilo šta, uputio izvinjenje žuto-crnoj košarkaškoj porodici.

 - Želim da se izvinim AEK-u, igračima, stručnim štabovima i navijačima za svoj udeo u onome što se dogodilu u četvrtoj četvrtini, ako to možemo nazvati incidentom, mada ne znam da li je to prava reč - rekao je Džikić. a onda nagovestio šta se otprilike dogodilo, iako ni njemu, a ni srpskoj košarkaškoj javnosti nije poznato ko je čovek s kojim je trener crno-belih imao blagu neprijatnost.

Aleksandar Džikić / Izvor: MN Press

Trener crno-belih je potom otprilike nagovestio šta se desilo, mada ni njemu, a ni drugima nije poznato ko je čovek s kojim se Džikić sukobio. Kao ni u kom svojstvu je bio u zaštićenoj zoni.

 - Ne znam ko je taj čovek, a na kraju sam prišao i rukovao se s njim, on je ponovo počeo da govori neke stvari, ali to je već na njemu. Žao mi je, nije trebalo tako da reagujem, ali događa se u žaru koji nosi utakmica, a i ja sam takva osoba. Pomalo sam emotivan - rekao je Džikić i potom grčkim novinarima ponudio materijal iz pripreme utakmice kao dokaz da se u Beogradu, kada je AEK u pitanju, govori u superlativima. - Kao što znate, imam veliko poštovanje prema ovom timu AEK-a, igračima i stručnom štabu. Ako želite da gledate naše skauting izveštaje nećete naći jednu ružnu reč o bilo čemu vezanom za AEK. To je ono što predajem mojim momcima, ako neko ne želi da mi veruje, OK sam s tim. Radim ovo zbog sebe, pre svega - zaključio je Džikić.

 

Piše:
Srbija Danas/Mondo
23.11.2016. 22:59
Pogledajte više