EKSPLOZIJA PRED PUT U TURSKU: Pala dva potpisa na Kališu, biće velike UZDANICE za Evroligu (FOTO)

08.09.2020. 12:40
Piše:
Srbija Danas
KK Crvena zvezda, Saša Obradović / Izvor: MN Press
Obavezali se na vernost crveno-belima.

KK Crvena zvezda objavio je da su produženi ugovori sa dvojicom košarkaša.

U pitanju su Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac, a obojica su se obavezali na saradnju sa crveno-belima do kraja sezone 2021/2022.

GLAVNA PROVERA: Zvezda putuje na turnir u Tursku

GLAVNA PROVERA: Zvezda putuje na turnir u Tursku

VELIKO POJAČANJE: Reprezentativac stigao u Železnik

VELIKO POJAČANJE: Reprezentativac stigao u Železnik

TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN JOKIĆA: Srbin ih POKLOPIO sam jednom rečenicom (VIDEO)

TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN JOKIĆA: Srbin ih POKLOPIO sam jednom rečenicom (VIDEO)

– Ognjen Dobrić je rođen 27. oktobra 1994.godine u Kninu, prošao je sve mlađe selekcije Crvene zvezde, a prve ozbiljne profesionalne košarkaške korake načinio je u FMP u kome je igrao do 2015. Nakon što je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, tokom tog perioda nametnuo se kao jedan od najborbenijih igrača i postao ljubimac navijača. Osvojio je tri domaća šampionata, dve ABA lige, Superkup ABA lige i jedan kup Radivoja Koraća.

Repriza finala Mundijala. Ako verujete da će Francuska opet da bude bolja, kec se plaća kvotom 1,65. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč Francuska – Hrvatska.

Dejan Davidovac je rođen 17. januara 1995. godine u Zrenjaninu. Prvi profesionalni četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima potpisao je 2017.godine, pre toga nastupao je za ekipe Proletera i Vršca, a od 2015-2017. godine igrao je sa velikim uspehom za KK FMP. Sa KK Crvena zvezda osvojio je ABA ligu, dve titule prvaka Srbije i Superkup ABA lige, dok je sa mladom reprezentacijom osvojio titulu prvaka Evrope 2015.godine. Davidovac sa svojom visinom od 203 centimetra može da pokriva više pozicija u timu, od beka do krila i krilnog centra, stoji na sajtu KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde danas putuju u Antaliji na veoma jak turnir koji će biti glavna provera pred start sezone. Pored crveno-belh na turniru će učestvovati evroligaši Anadolu Efes, Fenerbahče i Himki, kao i timovi iz FIBA Lige šampiona Galatasaraj, Tofaš, Karšijaka i Turk Teleko

Piše:
Srbija Danas
08.09.2020. 12:40
Pogledajte više