FELDIN LJUT NA SEBE: Ja sam kriv za poraz od Bamberga, ne mogu više ovako da igram (FOTO)

04.11.2017. 10:02
Piše:
Srbija Danas/Novosti
Džejmsa Feldin / Izvor: MN Press
Crveno-beli doživeli treći neuspeh u Evroligi.

Nisu košarkaši Crvene zvezde u meču sa Bambergom (69:75) podsetili na igru koju su pružali u mečevima protiv Barselone i Makabija u Evroligi. Posebno je to bilo izraženo kod Džejmsa Feldina, koji meč završio sa samo pet poena.

SAVIĆ: Igrao bih opet u Engleskoj (FOTO)

NEMA VIŠE DILEME: Đukić OBJASNIO zašto je Zvezda prva u Superligi (FOTO)

Sam tim je bilo očekivano što je bek bio ljut kao ris posle utakmice.

- Moja igra je bila sr..e. Da, znam šta sam izgovorio, slobodno to napišite. - Uvek sam samokritičan. Ne znam šta sam radio, ali znam da ovako ne mogu da igram. Znam da neće svaka utakmica biti idealna, da neću postizati ne znam koliko poena. Kada se to desi, moram da nađem drugi način da pomognem timu. Ponavljam, ja sam kriv! Trebalo je da postignemo koš, oslonili smo se na Ročestija previše, a on je igrao na jednoj nozi, i to odlično. Morao sam da pokažem više - rekao je Feldin za Novosti.

Džejmsa Feldin / Izvor: MN Press

Trener Dušan Alimpijević rekao je posle meča da su njegovi momci navikli na vatreniju atmosferu, što je uticalo na njihovu igru.

- Znam da se igrala važna fudbalska utakmica sa Arsenalom. Neću im ništa zameriti ovog puta, razumem zašto ih je bilo malo na tribinama. Oni nam mnogo znače, ali ne možemo uvek samo na njih da se oslanjamo. Moramo da igramo košarku - zaključio je Feldin.

 Zvezda u narednom kolu Evrolige igra protiv Unikahe u Malagi (10. novembra). Pre toga će se u ponedaljak sastati sa Partizanom u prvom ovosezonskom derbiju.

 

Piše:
Srbija Danas/Novosti
04.11.2017. 10:02
Pogledajte više