GROBARI SU NA POTEZU: Počinje prodaja sezonskih ulaznica, EVO po kojoj ceni se mogu KUPITI (FOTO)

14.09.2017. 10:46
Piše:
Srbija Danas
KK Partizan / Izvor: MN Press
Predstavljanje tima zakazano za 26. septembar.

Košarkaški klub Partizan će u petak, 15. septembra pustiti u prodaju sezonske ulaznice. Crno-beli su preko zvaničnog sata pozvali navijače da kupovinom sezonskih karata pomognu klubu u teškoj materijalnoj situaciji.

SALE OTVORIO DUŠU: Zbog OVOG igrača smo postali TIM, a znam koga ću da šutnem u ZADNJICU (FOTO)

NOVOSTI IZ HUMSKE: Jedna DOBRA i jedna LOŠA vest za PARTIZANOVCE (FOTO)

Partizanu u goste 26. septembra dolazi aktuelni šampion Evrope Fenerbahče, kada će novi tim biti predstavljen beogradskoj publici.

– Nova sezona je pred nama! Košarkaši Partizana će se započeti na Superkupu ABA j.t.d. lige koji se održava u Baru. Nakon toga, 26. septembra sledi predstavljanje crno-belog tima i veliki duel evropskih šampiona, kada nam u goste dolazi Fenerbahče predvođen našim Željkom Obradovićem i Janom Veselim.

Grobari / Izvor: MN Press

Detalj koji je nebrojeno puta u istoriji KK Partizan odlučivao o tome da li će naš klub pobediti ili biti poražen, jeste podrška sa tribina. I ovoga puta, klub poziva svoje navijače da budu uz crno-beli tim na svakom meču!

Već sutra, 15. septembra, navijači Partizana će moći da kupe sezonske ulaznice i tako obezbede svoja mesta pod svodovima dvorane “Aleksandar Nikolić”.

Od ove sezone, godišnje ulaznice će se prodavati putem servisa www.ticketline.rs i u trofejnoj sali KK Partizan NIS, na stadionu u Humskoj, radnim danima od 10 do 16 časova.

 

Cene godišnjih ulaznica:

Tribine: 8.500 dinara

Parter: 15.500 dinara

Plava loža: 24.000 dinara

Bela loža: 42.000 dinara

VIP loža: 48.000 dinara

 

Piše:
Srbija Danas
14.09.2017. 10:46
Pogledajte više