I DALJE NEJASNO: Kad su se otrovali košarkaši Partizana?

28.02.2017. 11:43
Piše:
Srbija Danas/Večernje novosti
Novica Veličković / Izvor: MN Press
Ostao nejasan još jedan „detalj“.

Košarkaški klub Partizan oglasio se u ponedeljak saopštenjem za javnost u kojem je obavestio da su se igrači i trener Aleksandar Džikić zarazili salmonelom tokom završnog turnira Kupa Radivoja Koraća. Klub iz Humske nije, međutim, želeo da ulazi u procene kako se ekipa zarazila.

Kako pišu Večernje novosti, prve simptome trovanja članovi Partizanove ekspedicije osetili su u petak, 17. februara, dan pošto su stigli u Niš. S obzirom na to da je period inkubacije između 12 i 24 sata, ponekad i do 48 sati posle konzumiranja kontaminirane hrane, a da se Partizan smestio u niški hotel u četvrtak kasno popodne, paušalno je tvrditi da je do trovanja došlo za hotelskim stolom.

DA LI JE OVO ISTI ČOVEK: Bjelica DABL-DABLOM uništio Divčev Sakramento! Amerika grmi o surovoj rampi Srbina (VIDEO)

Aleksandar Džikić / Izvor: MN Press

PRELETEO TEREN: Vrabac, u svom stilu, elegantno i monstruozno ZAKUCAO (VIDEO)

Zbog toga su u Partizanu uzdržani u reakcijama dok se ne utvrdi tačan uzrok trovanja. Podsetimo, teže ili lakše oblike trovanja osetili su treneri Aleksandar Džikić i Nenad Čanak, kao i košarkaši Vilijam Hačer, Vanja Marinković, Slobodan Jovanović, Nikola Tanasković, Miloš Koprivica, Mihajlo Andrić i Uroš Luković, kao i sportski direktor Dragan Todorić.

DURENT I LEBRON SMEŠNI ZA SRBINA: Bjelica se zaleteo, svi su očekivali šut, ali... Iznenađenje i veliko BUUUM (VIDEO)

Piše:
Srbija Danas/Večernje novosti
28.02.2017. 11:43
Pogledajte više