IGOKEA DOČEKUJE PARTIZAN, U LAKTAŠIMA GRME: Motivisani smo zbog poniženja iz prvog meča

12.01.2018. 18:29
Piše:
Srbija Danas
KK Igoeka / Izvor: MN Press
Meč se igra u nedelju od 17 časova.

Košarkaši Igokee dočekaće  u nedelju od 17 časova ekipu Partizana u 16. kolu ABA lige u dvOrani u Laktašima. U prvom meču odigranom u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' u Beogradu u oktobru Partizan je slavio, a upravo iz te utakmice trener Igokee Dragan Bajić želi da njegovi igrači izvuku motiv zbog tadašnjeg nekorektnog ponašanja domaćina u finišu te utakmice.

DEFINITIVNO JE ZAVRŠENO: Partizan je ostao bez jednog Amerikanca (FOTO)

BOGDAN BESAN POSLE PORAZA OD KLIPERSA: Svaki put pravimo iste greške

 - Poniženje koje smo doživeli u Beogradu je veliki motiv. Sećate se onih koševa na kraju!? Tada sam ponižen od strane igrača Partizana i trenera Nikolića, koji je bio u tom momentu, a ponižen je i košarkaški klub Igokea. To je bilo jako ružno od strane pojedinih igrača, koje je neko morao da nauči kako treba da se ponaša i kada se dobija i kada se gubi. To uvek potenciram kod svojih igrača i tako se uvek ponašam prema svojim kolegama. Poštujem sve klubove protiv kojih igram - rekao je Bajić.

Dragan Bajić / Izvor: MN Press

Ipak, Bajić želi da se Igokea za sve iz prvog meča revanšira Partizanu na terenu.

 - Moramo da poginemo na terenu da ostvarimo tu pobedu. Baš zbog tog poniženja koje smo doživeli u Beogradu, želimo da se revanširamo na terenu, sportskim putem. Želimo i publici koja redovno dolazi na naše utakmice da se odužimo dobrom partijom - zaključio je Bajić.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
12.01.2018. 18:29
Pogledajte više