IZREŠETAO JE BARSU, A ONDA SVE ODUŠEVIO: Ročesti PODSETIO šta su PRIORITETI!

20.10.2017. 21:53
Piše:
Srbija Danas
Tejlor Ročesti / Izvor: MN Press
Amerikanac odigrao najbolju utkamicu od dolaska u Crvenu zvezdu

Košarkaš Crvene zvezde Tejlor Ročesti bio je presrećan zbog pobede crveno-belih nad Barselonom u prvoj utakmici u Evroligi pred domaćim navijačima.

TVITER GORI: Zvezdi stigla VEOMA važna čestitka, a onda su JEDNOG igrača OPASNO ishvalili (FOTO)

Dok su košarkaši Zvezde SLAVILI na centru, Lesor je URADIO nešto kao malo dete (VIDEO)

Zvezda je u prepunom "Pioniru" bila bolja od Katalonaca (90:82), a Ročesti je uz Milka Bjelicu bio najzaslužniji za trijumf crveno-belih.

- Uzbuđen sam zbog pobede i navijača. Igrali smo energično i srušili veliki tim. Nadam se da ćemo nastaviti sa ovakvim partijama, posebno kod kuće - rekao je Ročesti i dodao:

- Treniramo jako, fokusirani smo i trudimo se da budemo dobri. Ova pobeda nam mnogo znači posle dva poraza, mada ja volim da pobeđujem i svaka pobeda mi je draga - istakao je Ročesti.

Bivši najbolji strelac Evrolige igrao je kao u najboljim danima, majstorski je vodio tim, pogađao, asistirao i, uz Bjelicu i Lesora, ali i Antića, Dobrića i ostalih, bio najzaslužniji za slom španskog velikana. Amerikanac je utakmicu završio sa 20 poena i 7 asistencija.

- Sve je bilo sjajno. Navijači su fantastični. Nema vremena za slavlje, već za vikend čeka nas Cedevita. Izgubili smo prošlu utakmicu u ABA ligi a ona nam je prioritet - jasan je Ročesti.

Piše:
Srbija Danas
20.10.2017. 21:53
Pogledajte više