JOKIĆ OTVORIO DUŠU: Znam zašto me zovu IZDAJNIK! (VIDEO + FOTO)

28.09.2017. 11:59
Piše:
Srbija Danas
Nikola Jokić / Izvor: Profimedia
As Denvera odgovarao na brojna pitanja.

Nikola Jokić pre nekoliko dana izjavio je da je dobio stotine poruka mržnje posle finala Evrobasketa u kojem je naša reprezentacija izgubila od Slovenije.

KREĆE ABA LIGA: Evo koja televizija će PRENOSITI sve mečeve Zvezde i Partizana (FOTO)

 

Srpski košarkaš je odlučio da ne igra za nacionalni tim da bi se što bolje pripremio za novu sezonu u NBA ligi, a sada se pojavio snimak intervjua u kojem je objasnio svoju odluku.

- Nekako sam znao da neću igrati za reprezentaciju jer sam bio potpuno ’prazan’ posle osvajanja srebra na Olimpijskim igrama. To je bio vrhunac moje karijere, nešto što... Mislim – Olimpijske igre, nacionalni tim, Srbija, himna, dres... Potom sam došao ovde i pomislio: ’Oh, ponovo moram sve ispočetka’. Osetio sam se umorno i ispražnjeno, znao sam da moram da uzmem slobodno kako bih se oporavio, radio na svom telu i pripremio za sledeću sezonu - rekao je Jokić.

 

Momak iz Sombora je istakao da mu je bilo teško da vidi brojne kritike koje su stizale. 

- Posle poraza u finalu Evrobasketa ove godine, dobio sam mnogo poruka i iznenadio sam se koliko su bile loše. Ljudi su takvi – kada ne igrate jednu godinu za reprezentaciju, nazivaće vas izdajnicima i slično. To je ono što ja mislim - dodao je košarkaš Denver Nagetsa.

 

Piše:
Srbija Danas
28.09.2017. 11:59
Pogledajte više