JOSIPA OBJASNILA: Đorđe Tresač nije dobio OTKAZ zbog Zvezde i FMP-A! (FOTO)

29.05.2017. 10:21
Piše:
Srbija Danas
Đorđe Tresač / Izvor: Foto: Prinstcreen/Youtube/
Predsednica Spartaka objasnila sve detalje.

Košarkaša Spartaka Đorđa Tresača jedna rečenica posle meča s Partiznom skupo je koštala, ali to nije ona u kojoj je vređao Zvezdu!

ŠTA SE DESILO U ČAČKU? Džikić OTKRIO zašto se Partizan ponovo mučio (FOTO)

LEONARDO SE JAVIO IZ AVIONA: Ni reči o Partizanu! (FOTO)

Kako tvrde iz subotičkog kluba, s Tresačem ugovor nije raskinut zbog toga što je na konferenciji za medije pominjao FMP, već zato što je uvredio saigrače i Spartak govoreći da je protiv njegove ekipe „Partizan odradio lakši trening“.

- Istina je da smo s njim raskinuli ugovor, ali ne zbog Zvezde, već isključivo zbog prvog dela izjave u kojoj je ponizio svoj klub, saigrače i stručni štab. On je bio upoznat s disciplinskim pravilnikom kluba i potpisao ga je. Na osnovu člana 31, igrač je rušio ugled kluba, i u konsultacijama sa stručnim štabom doneli smo tu odluku. Problem je, naravno, što je on vređao drugi klub, ali to nije razlog za kaznu - kaže predsednica Spartaka Josipa Ivanković.

Ona dodaje da će, pored raskida ugovora, Đorđe Tresač biti i novčano kažnjen, sa 50 odsto vrednosti ugovora. Na pitanje da li je razgovarala sa košarkašem i da li se on pokajao, odgovorila je:

- Samo je rekao da nije znao šta mu je bilo, ali nije pokazao znakove kajanja. Mi ne želimo da budemo deo  navijačkog prepucavanja klubova iz Beograda. Ionako smo svi u manjim gradovima njihovi taoci, pošto se sve u srpskoj košarci vrti oko njih. 


 

Piše:
Srbija Danas
29.05.2017. 10:21
Pogledajte više