KAPITEN BEZ DLAKE NA JEZIKU: Novica o misterioznom virusu i SUMNJIVOJ trojci Gudurića

20.02.2017. 00:46
Piše:
Srbija Danas
Novica Veličković / Izvor: MN Press
Crvena zvezda savladala Partizan u finalu Kupa Koraća.

Dali su sve od sebe košarkaši Partizana, ali u finalu Kupa Radivoja Koraća nisu uspeli da drugi put u dve nedelje savladaju Crvenu zvezdu. Kapiten Partizana Novica Veličković bio je neraspoložen posle finala , ali ne toliko zbog gubitka trofeja koliko zbog nedaća koje su se dešavale prethodnih dana.

GROBARI ODUŠEVILI: Pogledajte KAKO su navijači Partizana PODRŽALI svoje ljubimce (VIDEO)

 - Šta da kažem. Nehumano. Neke igrače sam viđao samu u autobusu i na utakmici. Iz soba nismo izlazili da ne bi zarazili jedni druge. Nije alibi, ali čestitam momcima koji su ostavili srce na terenu. Idemo dalje, nadam se da će nas sve ove nedaće ubuduće zaobići. Ne znam šta je ovo, da li virus ili nešto drug. Samo želim da se okupimo i svi budemo zdravi pred nasavak sezone - rekao je Veličković posle meča.

DA LI JE OVO RAZLOG? Čanak i Andrić nisu NIJEDNOM pomenuli ZASLUŽENU POBEDU rivala (VIDEO+FOTO)

Veličković je čestitao Zvezdi na pobedi, kao i Marku Guduriću čija je trojka na samom kraju treće četvrtine u velikoj meri odredila krajnji ishod, ali kao da je bio sumnjičav po pitanju tog pogodka.

SA TVITERA GRME GROBARI: Naklon do PODA igračima, pominjanje SUDIJA i obećanje za PLEJ-OF (FOTO

 - Odlučio je taj jedan šut, krajem treće četvrtine. Svaka čast Guduriću, ali... - za trenutak je zastao Veličković. - To je moje mišljenje. Sportski je čestitati.

 

Piše:
Srbija Danas
20.02.2017. 00:46
Pogledajte više