KONKRETNO: Javio se prvi NBA klub sa PONUDOM za Tea! (FOTO)

27.08.2016. 13:54
Piše:
Srbija Danas
Miloš Teodosić / Izvor: Reuters
Srpski košarkaš ima još godinu dana ugovora sa CSKA.

Olimpijske igre su prošle ali utisci o igrama Miloša Teodosića još uvek nisu. Srpski as je sjajnim partijama naveo mnoge ljubitelje košarke u SAD da govore o njemu, a priče o njegovom prelasku u NBA polako se konkretizuju.

Novinari koji prate Denver Nagets, klub za koji igra naš Nikola Jokić, izrazili su veliku želju da Teodosića vide u toj franšizi. Za poziciju centra oni su prednost dali Jokiću u odnosu na Lovernja, a kada je u pitanju najbolji igrač turnira u Riju nisu imali dilemu:

TEO KONAČNO PROGOVORIO: Znam kad ću u NBA! (FOTO)

Miloš Teodosić / Izvor: Reuters

- Miloš umesto Džamira Nelsona? Pa to bi bilo fantastično! Teodosić bi bio savršena opcija za drugog plejmejkera. Ali siguran sam da bi on želeo da bude prva opcija, zato bih uzeo Bogdanovića umesto njega. Ipak, kada je reč o talentu, Teo je prvi bez dileme – napisao je novinar Gordon Gros.

Njegov kolega iz istog portala Tim D'elija imao je sličan odgovor.

- Teodosić! Pa taj čovek je uništio Australiju! Dao je 22 poena uz pet asistencija u polufinalu. Dugo ću pamtiti ono što je uradio Ozijima, želim ga u Denveru – istakao je D'elija.

ONI SU POLUDELI: Hrvati im veća pretnja od SRBIJE! (FOTO)

Srpski košarkaš ima još godinu dana ugovora sa moskovskim CSKA, a svi njegovi ljubitelji „preko bare“ verovatno će morati još godinu dana da se strpe da bi ga gledali na NBA parketima.

 

Piše:
Srbija Danas
27.08.2016. 13:54
Pogledajte više