LEBRON PRIZNAO POSLE FINALA: Igrao sam tri utakmice sa SLOMLJENOM rukom (FOTO)

09.06.2018. 10:37
Piše:
Srbija Danas
Lebron Džejms / Izvor:
Klivlend nemoćan u obvračunu sa Golden Stejtom.

Najbolji košarkaš Klivlenda Lebron Džejms priznao je danas nakon poraza u finalu NBA lige od Golden Stejta da je poslednje tri utakmice odlučujuće serije igrao sa slomljenom rukom.

Klivlend je bio nemoćan u finalu protiv Golden Stejta. ,,Počišćeni” su sa 4:0 u seriji i ekipa iz Ouklenda je pokazala koliko je moćna u ovom trenutku.

Lebron je zadavao mnogo muka Ratnicima u ova četiri duela, pogotovo se to misli na prvi meč kada je postigao 51 poen, ali to nije bilo dovoljno da Klivlend unese bar malo neizvesnosti u ovo finale.

Đorđević objavio spisak za nove prozore

NBA FINALE PLEJ-OFA: Ratnici metlom počistili KRALJA Lebrona i stigli do šeste TITULE (VIDEO)

Ipak, kako je priznao, Lebron je igrao sa povredom ruke na poslednja tri meča finalne serije. To se dogodilo u prvoj utakmici kada je udario rukom o tablu u svlačionici pošto je bio frustriran zbog poraza svoje ekipe.

 – Sam sam to uradio. To je bilo veoma emotivno iz mnogo razloga, ali pustio sam da to izvuče najbolje iz mene – rekao je Lebron nakon završetka četvrte utakmice.

Lebron Džejms je od narednog meseca slobodan igrač, pa će biti zanimljivo ispratiti gde će, po mnogima, najbolji igrač današnjice, nastaviti svoju karijeru.

Sve najnovije vesti o Mondijalu u Rusiji možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
09.06.2018. 10:37
Pogledajte više