MAČVAN: Čast je igrati za reprezentaciju, podrška sa tribina mnogo znači posebno novim igračima (FOTO)

28.11.2017. 22:47
Piše:
Srbija Danas
Milan Mačvan / Izvor: MN Press
Kapiten Orlova govorio za Eurohups.

Kapiten košarkaške reprezentacije Milan Mačvan mnogo je srećan posle dve bitne pobede nad Austrijom i Gruzijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. u Kini. On je u drugom meču, protiv Gruzina, upisao 18 poena, a gotovo svi igrači su se rotirali u igri, zbog toga što je veliki broj novajlija u timu.

- Svako od njih je zaslužio da bude tu gde jeste. Oni će biti budućnost i dobro je to što ćemo moći da im prenesemo sve što znamo u ovim kvalifikacijama. Biće spremni da budu lideri kad dođe njihovo vreme, jer znanje koje sad budu naučili biće im od velike koristi. Takođe sam siguran da će im ove kvalifikacije podići samopouzdanje u njihovim klubovima. Dokazivanje u ovim kvalifikacijama biće im i te kako potrebno za kasnije – rekao je Mačvan za Eurohups.

Kapiten se osvrnuo i na podršku koju dobijaju sa tribina.

- Želim da se zahvalim svim navijačima, jer njihova podrška mnogo znači, posebno novim i mladim momcima u timu. Bilo je divno igrati kod kuće protiv Gruzije, jer ne propuštamo priliku da obučemo dres reprezentacije Srbije. To je predivan osećaj – rekao je kapiten Orlova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
28.11.2017. 22:47
Pogledajte više