HEROJI KURIDŽA POSLAO PORUKU PODRŠKE JELOVCU: Ristić oduševljen Karijem, uverava da ga neće razočarati

25.11.2021. 22:27
Piše:
Srbija Danas
Marko Jagodić-Kuridža / Izvor: MN Press
Biće još bolje protiv Belgije.

Košarkaši Srbije pobedili su Letoniju sa 101:100 u Beogradu u prvom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Bila je je ovo utakmica u kojoj se igralo za koš više, a izabranici Svetislava Pešića su slavili košem Marka Jagodića-Kuridže sa linije slobodnih bacanja 2,8 sekundi pre kraja.

 

 

 

Baš debitant Kuridža je dao izjavu nakon meča.

- Pre svega bih hteo da poželim brz oporavak Stevanu Jelovcu, cela ekipa posvećuje pobedu njemu. Što se tiče utakmice, jurili smo rezultat, dali smo maksimum, kako u odbrani, tako i u napadu. Mi smo uradili najviše što smo mogli za tri, četiri dana - rekao je Marko Jagodić-Kuridža.

On je dao svoje viđenje narednog našeg rivala - Belgije.

- Ekipa su koja se dobro poznaje, znaju šta hoće. Biće teško, ali sa angažovanjem i našom željom, moramo doći do pobede - zaključio je Kuridža.

Košarkaška reprezentacija Srbije / Izvor: MN Press

Slično je mislio i Dušan Ristić.

- Nije bila sjajna utakmica, kao da su oni imali šuterski trening u nekom trening. Uprkos našoj lošoj igri, pokazali smo karakter i slavili. Verujemo da će to već protiv Belgije to bolje izgledati - smatra Ristić.

On je opisao kako izgleda sarađivati sa Svetislavom Pešićem.

- Izgleda fenomenalno. On je košakraška enciklopedija i trudimo se da upijamo svaku reč od njega. Možda to nismo pokazali večeras, ali sigurno hoćemo protiv Belgije.

BONUS GALERIJA:

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

 

 

 

 

Piše:
Srbija Danas
25.11.2021. 22:27
Pogledajte više