MILICA MANDIĆ EKSKLUZIVNO ZA SD O PARTIZANU! Ni dolazak Žoca nije dovoljan, presudila dešavanja van terena

16.06.2022. 16:56
Piše:
Srbija Danas/S.J.
Milica Mandić / Izvor: Foto: MN Press/SD Ilustracija
Zna zbog čega crno-beli nisu osvojili ABA ligu.

U sam smiraj saznanja da se nekadašnji šampion Evrope, košarkaški klub Partizan, odlukom borda Evrolige vratio u takmičenje, dvostruka olimpijska šampionka i najbolja tekvodistkinja u istoriji Srbije, Milica Mandić Đuričić, govorila je za SrbijaDanas o svojoj ljubavi prema crno-belima.

ZVANIČNO! Partizan posle osam godina u Evroligi

ZVANIČNO! Partizan posle osam godina u Evroligi

EVO KAKO SU GLASALI CRVENO-BELI! Sedam klubova bilo ZA Partizan, a ova DVA nisu

EVO KAKO SU GLASALI CRVENO-BELI! Sedam klubova bilo ZA Partizan, a ova DVA nisu

Milica je često viđen gost na mečevima crno-belih, a takođe neretko ukrade slavu igračima, s obzirom na to koliko pažnje privuče kada se pojavi na tribinama.

Milica Mandić / Izvor: MN Press

- Pratim Partizan redovno, košarka mi je nekako draža, više je volim. Pratim rezultate i u fudbalu, ali iskreno, veći sam ljubitelj košarke - rekla je Milica Mandić za naš sajt, svega nekoliko sati pre zvanične potvrde da se crno-beli vraćaju u Evroligu.

- Mogu samo da govorim iz pozicije ljubitelja sporta i kluba, svesna sam da se svi trude da to bude na najvišem nivou, vidi se po igračima da daju sve od sebe, ali i pored dolaska Željka Obradovića i velikog truda, u ovom momentu nije bila dovoljno da se osvoji ABA liga. Za to su presudni bili nemili događaji van terena, i svima je toga preko glave, svi želimo samo sport, da gledamo utakmicu, da se borimo za titulu, a ne da odlučuju dešavanja van terena - ističe dvostruka olimpijska šampionka u tekvondu.

Milica Mandić / Izvor: MN Press

Osvajačica zlata iz Londona i Tokija smatra da takvim stvarima treba stati na put.

- Strašno je što se desava, jedan pojedinac ugroizi celu utakmicu i to nije normalno, to treba regulisati, ne samo da ometa meč, već šalje ružnu sliku. To su ljudi koji se trude za svoj klub, a nerealni su bili uslovi u kojim su se igrači Partizana takmičili - zaključila je Milica Mandić Đuričić.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.

BONUS GALERIJA

Piše:
Srbija Danas/S.J.
16.06.2022. 16:56
Pogledajte više