Vujoševića zanimaju samo pare (FOTO)

30.08.2017. 17:21
Piše:
Srbija Danas/Kurir
Duško Vujošević / Izvor: MN Press
Nekadašnji trener Partizana izašao iz bolnice.

Selektor Bosne i Hercegovine, Duško Vujošević, oseća se mnogo bolje posle terapija u hiperbaričnoj komori i pušten je na kućno lečenje. Vujošević je izjavio da mu nisu potrebni finansijski stručnjaci za tuđi novac i da želi što pre novac koji mu klub duguje.

SMUVAO JE NA TEOVOJ SVADBI: Ovo je glumica koja je OSVOJILA srce Bogdana Bogdanovića (FOTO)

EVERTON PROGOVORIO O PONUDI IZ EMIRATA: Posle NJEGOVIH reči svaki GROBAR će ostati bez DAHA (FOTO)

- Ne interesuju me ničija mišljenja o tome da li je sada pravi trenutak da naplatim novac. To sam zaradio pre nekoliko godina, a sad je dug umanjen, pa još i podeljen na rate. Tako da mi ti finansijski stručnjaci za tuđe pare nisu potrebni. Ljubav prema Partizanu nisam prodavao, već sam je imao, a novac sam zaradio pravno i moralno. Ružno je što sada treba da naplaćujem preko FIBA BAT - rekao je Vujošević za Kurir.

ILIEV TEMPIRAO BOMBU U MINUT DO 12: Nesuđena Zvezdina zvezda novi igrač Partizana! (FOTO)

Duško Vujošević / Izvor: Profimedia

POSAO DECENIJE: Velike promene u Zvezdi pred Ligu Evrope!

Zdravstveno stanje nekadašnjeg šefa struke crno-belih je mnogo bolje.

– Uz veliko angažovanje ljudi sa VMA i onih koji se bave upotrebom hiperbarične komore na Banjici, došli smo do odličnih rezultata. Mnogo mi je značio i uspeh moje selekcije BiH, imali su energiju i za mene. Tako da sve ide ka izlečenju. Zahvalio bih profesoru Đoki Maksiću sa VMA i profesoru Tomu Jovanoviću s Banjice, kao i svima koji su mi dali podršku. Bilo je onih koji navijaju za Partizan, onih koji podržavaju Zvezdu ili pak onih koji ne navijaju ni za koga a prosto me cene, zaključio je bivši trener Partizana.

 Trofejni stručnjak se požalio da ga niko iz Košarkaškog kluba Partizan nije posetio niti pozvao da ga pita za zdravlje.

- Niko, baš niko. Zvali su me jedino Milan Obućina i Miloš Vazura iz fudbalskog kluba i on je ponudio pomoć. Video sam to što su iz košarkaškog kluba objavili kao neku vrstu saopštenja i to je u redu. I ne treba da zovu. Očekujem sada da se pobrinu da mi dug bude isplaćen. Milom ili silom - rekao je Vujošević.

Piše:
Srbija Danas/Kurir
30.08.2017. 17:21
Pogledajte više