NBA: Jokićev potez OSMO svetsko čudo, Bogdan iskopirao Divca i dao majstorski koš (VIDEO)

18.01.2019. 07:29
Piše:
Srbija Danas
Nikola Jokić / Izvor: Reuters
Zapaženi Srbi.

Nikola Jokić je pokrenuo Denver posle ubedljivog poraza od Golden Stejta. Srpski centar je briljiro u pobedi Nagetsa nadČikagom rezultatom 135:105.

NOVI PRESEK GLASOVA: Evo kakve su šanse da Jokić zaigra na OL-STARU! (FOTO)

EVROLIGA: Debakl PEŠIĆEVE Barselone u Tel Avivu! Bajern ispustio TRIJUMF u Moskvi (VIDEO+FOTO)

Jokić je za samo 25 minuta na parketu zabeležio 18 poena (6/18 iz igre), 11 asistencija i osam skokova, tako da mu je za tripl-dabl nedostajalo smao dve uhvaćene lopte.

Koliko je Jokić bio dominantan govori i komentar sa Tviter naloga Denvera u kojem jedan potez Jokića opisuju kao „osmo svetsko čudo“.

Efikasniji od Jokića u pobedničkom timu je bio Džamal Marej sa 25 poena, dok je kod Čikaga najbolji bio Finac Lauri Markanen sa 27 poena i 10 skokova.

Sakramento je ubedljivo poražen od Šarlota rezultatom 114:95. Nemanja Bjelica je postigao dva poena uz šest skokova i četiri asistencije za 19 minuta, dok je Bogdan Bogdanović sakupio 17 poena, uz šut iz igre 8/13 za 27 minuta. Bogdan je pokazao da je imao šta da nauči i od čelnika Kingsa Vlada Divca, jer je jedan koš postigao sa pozicije centra, posle sjajne leđne tehnike u stilu slavnog prethodnika.

Dok je srpski bek dominirao u prvoj četvrtini gosti su vodili, a onda je useldilo 12 minuta pomračenja. Šarlot je dobio drugu deonicu sa 43:25 i rešio pitanje pobednika. Najbolji kod Hornetsa su bili Kemba Voker sa 23 poena i Vili Ernangmez sa 11 poena i 16 skokova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte seksi fotke ćerke Vejna Greckog, najboljeg hokejaša sveta svih vremena.

Piše:
Srbija Danas
18.01.2019. 07:29
Pogledajte više