NE ŠALE SE: Cedevita DOVODI bivšeg i sadašnjeg reprezentativca! (FOTO)

09.11.2018. 19:44
Piše:
Srbija Danas
KK Cedevita / Izvor: Srbija Danas
Hrvatski šampion ulazi jači u nastavak sezone.

Posle očajnog starta sezone i radikalnih promena u organizacionom i igračkom kadru, košarkaši Cedevite počeli su da beleže bolje partije. Tome je doprineo dolazak Džejkoba Pulena, ali Multivitamini ne žele da se na ovom transferu zaustave.

SVET JE U ŠOKU: Bokserska ikona, trostruki olmpijski ŠAMPION, silovao dečaka od 12 godina (VIDEO)

POSTOJI REALNA ŠANSA: ABA liga dobija dva mesta, VEČITI RIVALI sledeće sezone u EVROLIGI (FOTO)

Teo Čizmić / Izvor: MN Press

Posle poraza u Nemačkoj, Tomić zna recept za Slovence (FOTO)

Zagrepčani su blizu dogovora sa bivšim reprezentativcem Markom Banićem (34) koji igra na poziciji krilnog centra, kao i sa aktuelnim članom nacionalnog tima bekom Jakovom Mustapićem (24).

Banić je svojevremeno igrao za "A" selekciju Hrvatske (od 2007. do 2009. godine), a ovdašnjoj javnosti je poznat i po tome što je tokom 16 godina duge internacionalne karijere igrao u Evroligi za Bilbao, Albu i UNIKS. Prošlu sezonu je proveo u turskoj Karšijaki.

Mustapić je prošao mlađe kategorije Cedevite, a početkom sezone želela ga je Olimpija iz Ljubljane. Bio je član generacije koja je 2012. osvojila juniorski Eurobasket, a njegovi saigrači iz juniorskih dana su sada NBA igrači, Dario Šarić, Mario Hezonja, odnosno, Karlo Žganec, Dominik Mavra...

Posle odlaska sportskog direktora Mateja Mamića, predsednika Mladena Vebera, trenera Sita Alonsa, kao i najavljenog rastanka sa Džošom Madžetom i Augustom Limom, čelnici hrvatskog šampiona imenovalo je za šefa stručnog štaba Slavena Rimca.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
09.11.2018. 19:44
Pogledajte više