NEĆE KALINIĆ BITI JEDINI: Još jedan povratnik na Malom Kalemegdanu (FOTO)

16.07.2021. 18:11
Piše:
Srbija Danas
Dejan Radonjić / Izvor: MN Press
Očekuje se ugovor na jednu plus jednu godinu.

Sudeći po pojačanjima u ovom prelazno mroku, predstojeća sezona ABA lige biće fantastična jer su Crvena zvezda i Partizan doveli sjajne igrače. Crveno-beli su u jednom trenutku imali malo zatišje što se tiče pojačanja, ali je onda juče poput bombe odjeknuo povratak Nikole Kalinića na Mali Kalemegdan.

ODIGRAJ TIKET PO IZBORU - MERIDIAN TI POKLANJA 500 RSD

ODIGRAJ TIKET PO IZBORU - MERIDIAN TI POKLANJA 500 RSD

OGLASIO SE KALINIĆ: Evo zašto sam se vratio u Zvezdu

OGLASIO SE KALINIĆ: Evo zašto sam se vratio u Zvezdu

RAŽNATOVIĆ O GUDURIĆU: Ostaje u Fenerbahčeu

RAŽNATOVIĆ O GUDURIĆU: Ostaje u Fenerbahčeu

Kalinić je peto pojačanje crveno-belih posle dolaska Nikole Ivanovića, Erona Vajta, Luke Mitrovića i Stefana Lazartevića, dok je ugovor produžen sa Ognjenom Dobrićem. Na Malom Kalemegdanu je sada prioritetna pozicija plejmejkera, a stidljivo se pominjao Stefan Marković kao rešenje. Ipak, sudeći prema grčkom novinaru Hristosu Harpidisu prvi izbor je Stefan Jović koj je bez kluba posle razlaza sa Himkijem.

Jović je, prema Harpidisu blizu potpisa za Crvenu zvezdu, a ugovor bi najverovatnije trebalo da bude potpisan na jednu plus jednu godinu. Ipak, treba sačekati potvrdu iz tabora crveno-belih kada je ovaj transfer u pitanju.

Stefan Jović / Izvor: MN Press

 

U prvoj zvaničnoj utakmici u sezoni Zvezda večeras (20.00) dočekuje Vojvodinu, a Marakana bi posle dugo vremena mogla da bude lepo ispunjena. Kvota na Zvezdu je 1,20, na duplu šansu X2 4,50, a na kombinazziju 1&3+ 1,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Vojvodina.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
16.07.2021. 18:11
Pogledajte više