NEMA PREDAJE: Košarkaš Partizana ima VAŽNU poruku pred put u Zagreb (FOTO)

16.03.2017. 20:34
Piše:
Srbija Danas/Novosti
KKPart / Izvor: MN Press
Crno-beli gostuju Cedeviti u polufinalu ABA lige.

U poslednjih 13 polufinala ABA lige, košarkaši Partizana čak 12 puta bili su među četiri najbolje ekipe. Još od 2014. godine, crno-beli su konstantno bili akteri same završnice, izuzimajući samo prošlu sezonu.

OTKRIVENO: Đorđevićeva trojka u Istanbulu je na OVAJ način promenila Evroligu (FOTO)

Cedevita pustila karte u prodaju, da li će GROBARA biti u Zagrebu? (FOTO)

Ovog vikenda izabranike Aleksandra Džikića čeka okršaj sa hrvatskim predstavnikom, a pred put u Zagreb, Mihajlo Andrić poziva na oprez.

- Cedevita je tokom sezone pokazala kakva je ekipa, selektirana sa idejom da ostvari pravo igranja u Evroligi. Menjali su mnogo igrača, naročito u prvom delu. Spremamo se da budemo na maksimumu u ovom trenutku i da iz toga pokušamo da dođemo do pobede. Uloga favorita je u njihovim rukama, imaju najbolje uslove za rad i najbolju logistiku iza sebe, a samim tim imaju i mnogo veći pritisak da opravdaju uloženo - istakao je Andrić.

OVO ĆE ZABRINUTI GROBARE: Košarkaš Cedevite se na OVAJ NAČIN sprema za meč protiv Partizana (VIDEO)

Marko Gudurić i Mihajlo Andrić u duelu / Izvor: MN Press

ZBOG NJEGA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI: Fudbaler Partizana SMUVAO VRELU SRPSKU STARLETU (HOT GALERIJA)

Sjajni šuter je bio član Partizana u polufinalnom duelu sa istim rivalom 2014, kada je Nolan Smit pogodio trojku sa zvukom sirene. Sada svi u Srbiji priželjkuju da se Partizan osveti za taj poraz, koji je eliminisao tada jadranskog i srpskog šampiona iz trke za Evroligu.

- Prošlo je mnogo vremena od te utakmice, naša ekipa je potpuno drugačija, pa ne mogu da se prave poređenja. Sličnost je samo u tome što je i sada polufinale, ali tada je pobeda na fajnal-foru donosila direktan plasman u Evroligu, ulog nije isti.

NE PLAŠI SE DA KAŽE ISTINU: Todorić upozorava navijače na OVAJ STRAŠAN scenario koji se sprema

Bek crno-belih smatra da će nijanse odlučivati o prolasku u finale.

- Ušli smo u plej-of mnogo pre poslednjih utakmica, čime smo vrlo zadovoljni. Ishodi pojedinih mečeva mogli su da budu drugačiji, odnosno mogli smo da slavimo. Ali, ruku na srce, i u nekim drugima smo mogli da izgubimo. Sve je to sada iza nas, razmišljamo samo o onome što je ispred - jasan je Mihajlo Andrić.

Piše:
Srbija Danas/Novosti
16.03.2017. 20:34
Pogledajte više