NJEMU JE NAJTEŽE: Štimac na MUKAMA! Kako protiv moje Zvezde (FOTO)

07.12.2017. 10:08
Piše:
Srbija Danas
Vladimir Štimac / Izvor: Profimedia
Dolazi u "Pionir" kao uzdanica Efesa.

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 19 časova dočekuju ekipu Efesa u 11. kolu Evrolige, a atmosfera u crveno-belom taboru je ponovo sjajna, posle trijumfa nad Realom u Madridu u prošlom kolu.

DOBRO GA UPAMTIO: Bogdan PRODAO Kralju Lebronu par SRPSKIH finti (VIDEO)

LAZIĆ ZA SRBIJU DANAS: Čekamo Štimca, videćemo ko će koga nadmudriti

Naredni rival nije počeo sezonu kako je očekivao, pa će biti veoma motivisan protiv Zvezde, ali ako hala ''Aleksandar Nikolić'' bude ispunjena do poslednjeg mesta, crveno-belima će posao biti znatno olakšan.

ALIMPIJEVIĆ: Pobeda nad Realom nije obična, sada se spremamo za Efes (FOTO)

Jedan od glavnih aduta protivničke ekipe biće i Vladimir Štimac, bivši centar Zvezde i našeg nacionalnog tima, koji je u izjavi ''Novostima'' ponovio koliko voli crveno-bele.

Vladimir Štimac / Izvor: MN Press

'- Zvezda ima posebno mesto u mom srcu, klub u kojem sam doživeo mnogo lepih trenutaka - izjavio je Štimac, ali i naglasio da se kao profesionalac priprema kao i za svaku drugu utakmicu.

KSS U AKCIJI: Danilović u Istanbulu traži novog selektora (FOTO)

I dok će neki od njegovih saigrača prvi put osetiti evroligašku atmosferu u Beogradu, on će se osećati kao kod kuće, bez obzira što je ovoga puta na suprotnoj strani.

- Ja tu nisam gost. Poznajem svaki kvadrat dvorane i mnogo mi je drago što ćemo igrati na tom terenu. Kroz mnogo toga sam prošao igrajući na njemu i doživljaj je nekako specijalan - zaključio je Štimac.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

 

Piše:
Srbija Danas
07.12.2017. 10:08
Pogledajte više