NOVI PROBLEMI ZA JOVANOVIĆA: Zvezda drastično oslabljena putuje u Istanbul (VIDEO)

09.11.2022. 12:23
Piše:
Srbija Danas
Vladimir Jovanović / Izvor: Srbija Danas
Crebo-beli idu na megdan Fenerbahčeu.

Gostovanje zahuktalom Fenerbahčeu u okviru sedmog kola Evrolige, dolazi za Crvenu zvezdu u veoma lošem momentu. Crveno-beli imaju samo jedan trijumf u elitnom takmičenju, u ponedeljak je pretrpljen šoknatan poraz od Zadra u ABA ligi, a na sve se nadovezala loša kadrovska situacija pred put u Istanbul. Pored reprezentatvnih izostanaka, četa sa Kališa ima i zdravstvenih problema

DELIJE ODUŠEVILE HRVATE: O ovom gestu Zvezdinih navijča pišu tamošnji mediji

DELIJE ODUŠEVILE HRVATE: O ovom gestu Zvezdinih navijča pišu tamošnji mediji

VELIKI POVRATAK: Saša Đorđević ponovo selektor! (FOTO)

VELIKI POVRATAK: Saša Đorđević ponovo selektor! (FOTO)

PRONAĐENA ZAMENA ZA KOPRIVICU: U Partizan stiže bivši centar Zadra (VIDEO)

PRONAĐENA ZAMENA ZA KOPRIVICU: U Partizan stiže bivši centar Zadra (VIDEO)

Zbog svega navedenog mladi trener Vladimir Jovanović nalazi se u ne baš zavidno situaciji: 

- Analizirali smo uzroke poraza od Zadra, bilo je  dosta objektivnih razloga, ali najviše je bilo onih koji su zavisili isključivo od nas samih. Počevši od loše energije, pa do svega ostalog. Reakcija na sledećem treningu je bila dobra, ali to mora da se pokaže na utakmicama.

Crveno-bele muči stomačni virus, koji je najviše uzdrmao Stefana Markovića i Miroslava Raduljicu, dok su sa reprezentacijom Srbije Ognjen Dobrić i Luka Mitrović.

- Imamo 10 igrača, muči nas i stomačni virus, nemamo i neke igrače koji su sa reprezentacijom i sada od te priče da nas ima 16-17 ostali smo na 10 igračaMarković nije igrao protiv Zadra, propustio je i današni trening, prima trenutno infuzije, još uvek nismo odlučili da li će uopše putovati u Istanbul. Ostali igrači imaju slične simptome, ali će biti spremni. 

Recept za uspeh protiv Fenera je veoma jasan, ali ga nije lako izvesti u praksi jer je ttim iz Istanbula trenutni lider Evrolige..

- Energetski moramo da budemo na makismumu, dosta pametniji u odbrani i da u napadu nađemo najbolja moguća rešenja. Priperemili smo se dobro i trebalo bi da to spovedemo u delo. Raspored nije lak, ali sve smo to znali, nadali smo da ćemo možda dobiti neku od tih utakmica, iako ni u jednoj nismo bili favoriti. To nije problem, problemi su druge prirode, nismo imali Nedovića, Vildoza je došao kasnije, mučile su nas povrede, igrali smo bez cele spoljne linije protiv Panatinaikosa…Mnogo toga što nas je sprečavalo da napredujemo. Mi smo praktično krenuli sa pripremama ponovo pre 7 dana.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
09.11.2022. 12:23
Pogledajte više