OD OVOGA NE MOŽE BOLJE: Zvezdin rival STIŽE u Beograd DRASTIČNO oslabljen! Povredio im se NAJBOLJI igrač!

16.12.2017. 13:31
Piše:
Srbija Danas
Crvena zvezda / Izvor: MN Press
Utakmica se igra 21. decembra.

Košarkaši Panatinaikosa nastavili su da melju rivale u OAKA Areni. Atinski Zeleni su u 12. kolu Evrolige savladali Milano (80:72) i ostali jedina ekipa u elitnom rangu sa svim pobedama na domaćem parketu. Izabranici Ćavija Paskvala slavili su u svih šest prethodnih okršaja u Grčkoj, a pre Olimpije, padali su španski predstavnici madridski Real i Unikaha, zatim, Himki, Fenerbahče i Bambert.

SALE ZNA ŠTA VREDI: Đorđević DOVEO tinejdžersku zvezdu iz Hrvatske u Bajern! (VIDEO)

ZAVRŠEN ODMOR: Jokić se vratio i odmah OČERUPAO obrve Dejvisu! LUDILO u Filadelfiji! (VIDEO+FOTO)

Panatinaikos / Izvor: MN Press

FELDIN: Zvezda je tim boraca!

Loša vest za trenera Paskvala je veliki hendikep koji se desio košarkašima PAO tokom utakmice sa Italijanima. Naime, grčki reprezentativac Nik Kalates napustio je parket zbog povrede i neće sigurno konkurisati za naredna dva meča, koje Atinjani igraju protiv Makabija i Crvene zvezde.

Kalatesu je stradalo rame, a prema prvim procenama, sa parketa će odsustvovati najmanje 10 dana. Tim Dušana Alimpijevića 21. decembra dočekuje Panatinaikos u 14. rundi evroligaškog takmičenja.

Zeleni dele 4. mesto sa Fenerbahčeom, uz skor 8-4, dok crveno-beli imaju bilans od pet pobeda i sedam poraza, nalaze se na 11. poziciji.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
16.12.2017. 13:31
Pogledajte više