OTVORENOG GARDA: Alimpijević o Enisu, Bjelici, Čoviću i statusu Ročestija i Feldina

17.04.2018. 14:36
Piše:
Srbija Danas
Dušan Alimpijević / Izvor: MN Press
Crveno-beli u sredu počinju odbranu šampionske titule u Srbiji.

Crvena zvezda je napravila nekoliko promena u ekipi posle gubitka titule u ABA ligi i uoči početka Superlige Srbije. Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević u najavi takmičenja govorio je i o personalnim promenama u timu.

STIŽE POMOĆ: Sada se zna kako će Budućnost igrati Evroligu! (FOTO)

SPREMLJEN SPISAK: Ovo su želje Crvene zvezde za letnji prelazni rok

Podsetimo, Aleksa Radanov i Filip Čović su stigli iz FMP-a, Dilan Enis je dobio otkaz i prešao u Saragosu, dok će u naredna dva dana biti poznat status Milka Bjelice, koji je razočarao tokom finalne serije protiv Budućnosti.

- Dolaskom novih igrača dobili smo svežu krv, kako bismo ostvarili cilj u Superligi. Enis nije radio ono što je zamišljeno, nije shvatio koju žrtvu treba da podnese igrač Crvene zvezde. Nije shvatio da nije bitan njegov učinak, već učinak ekipe i njegov uticaj na rezultat ekipe. Dilan je profesionalac i dobar igrač i želim mu mnogo sreće u novom klubu – istakao je Alimpijević.

O učinku Milka Bjelice koji se nalazi na izlaznim vratima...

Džejms Feldin / Izvor: MN Press

- Ima deset godina iskustva u Evroligi i bio je ispod svog nivoa na nekim utakmicama. To nije nikakva tajna. Danas ili sutra biće poznat njegov status.

Konačno, Alimpijević je pričao i o Tejloru Ročestiju i Džejmsu Feldinu.

- Obojica ostaju u Zvezdi. Ročesti ima dobru sezonu i imam utisak da smo obostrano srećni. Nema klauzulu za izlaz iz ugovora i sda je potrebno da pokušamo da osvojimo titulu i uspešno završimo sezonu. Partizan je takođe istakao kandidaturu za osvjanje trofeja i očekujem zanimljivu Superligu – zaključio je Alimpijević.

Crvena zvezda u prvom kolu nacionalnog šampionata dočekuje Mladost iz Zemuna u sredu (19 časova).

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
17.04.2018. 14:36
Pogledajte više