OTVORIO DUŠU: Željko Obradović PROGOVORIO o mučenju njegove kćerke u Španiji (FOTO)

27.01.2017. 14:38
Piše:
Srbija Danas
Željko Obradović / Izvor: MN Press
Ispovest najtrofejnijeg evropskog stručnjaka o nasilju u Badaloni.

Najtrofejniji evropski stručnjak, kormilar Fenerbahčea, Željko Obradović, otkrio je u intervjuu za „Nedeljnik“ da su tokom rata u Jugoslaviji njegovu tada osmogodišnju ćerku u Španiji maltretirali vršnjaci zbog toga što je Srpkinja.

NAJZAD OBJEKTIVAN: Hrvat HVALI Zvezdu i Teodosića (FOTO)

- Moja žena je bila pametna, pa je u početku krila od mene da su se deca prema mojoj ćerki ponašala tako, jer je znala kako bih reagovao. I to samo zato što je iz Srbije. Dete koje ima osam godina ne može samo da kaže takve stvari i to ga je neko naučio. Kada sam to saznao, otišao sam do škole i pričao s profesorom, jer moje dete je moje dete. Doživljavao sam u vreme embarga, kada samo putovao do Beograda preko Budimpešte, da mi mađarski policajac na aerodromu uzme pasoš i s gađenjem ga drži u ruci kao da drži fekalije. Doživljavao sam razne stvari, i da te ljudi poistovećuju s nekim ko je agresor. Takva slika je napravljena. Dozvolite, u svakom društvu postoje dobri i loši ljudi. To nema veze sa zemljom i pasošem. U tom smislu me pogodilo ono što su mi vikali u Beogradu. Zato sam reagovao sa onim "Ja sam Srbin", mada se dobro zna kakav sam ja Srbin - rekao je Obradović.

UZNEMIRUJUĆE: Američki igrač IZGUBIO oko na utakmici! (FOTO+VIDEO)

Željko Obradović / Izvor: MN Press

I ON JE DELIJA: Ovaj PEVAČ se RADOVAO Zvezdinoj pobedi nad PAO (FOTO)

Popularni Žoc se potom vratio na događaj iz škole u Badaloni.

- Najpre sam razgovarao s ljudima u klubu i rekao im da oni odu pre mene i popričaju u školi. Profesor, sa kojim sam razgovarao, bio je izuzetno predusretljiv i srdačan čovek. I naravno da je rekao da će uradili sve i kasnije nije bilo tih problema. Inače, to je Badalona, koju obožavam i imam tamo neke od najboljih prijatelja. To je bio slučaj da je par dece izgovorilo gluposti slušajući roditelje šta pričaju u kući. A sigurno roditelji nisu nagovarali decu da vređaju moju ćerku - rekao je Obradović.


 

Piše:
Srbija Danas
27.01.2017. 14:38
Pogledajte više