OVO ĆE OBRADOVATI NAVIJAČE ZVEZDE: Radonjić najavio POJAČANJE za Partizan (FOTO)

22.04.2017. 12:47
Piše:
Srbija Danas
Dejan Radonjić / Izvor: MN Press
Crveno-beli dočekuju crno-bele 25. aprila od 20 časova.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić je na startu Superlige, protiv Spartaka u Subotici, poštedeo napora Branka Lazića zbog povrede ramena, dao je šansu Petru Rakićeviću i Boriši Simaniću, a niko osim Nemanje Dangubića nije proveo na parketu više od 20 minuta. Sve to nije uticalo na sliku na terenu pošto su crveno-beli ostvarili laku i ubedljivu pobedu.

SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda SILNA na početku i SPREMNA za Večiti derbi (FOTO)

IGRAO JE I ZA SPARTAK I ZA ZVEZDU: Pogledajte za koga KALINA danas NAVIJA (FOTO)

Ono što će obradovati navijače Crvene zvezde pred večiti derbi koji tim sa Malog kalemegdana igra u sledećem kolu protiv Partizana je da će u utorak uveče na parket njihovi ljubimci istrčati u najjčem sastavu, ako se izuzme već nedeljama odsutni plejmejker Stefan Jović, pošto se Lazić vraća u tim. To je na konferenciji za novinare otkrio Radonjić.

ZAVISNOST NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Srbi se CINKARALI u Evroligi, POGLEDAJTE ko je koga OPTUŽIO (FOTO)

Branko Lazić / Izvor: MN Press

 - Protiv Spartaka smo bili bez Lazića, ali on će biti u timu protiv Partizana. Ono što ćemo morati postepeno da radimo je da kroz neki deo Superlige probamo da u potpunosti oporavimo naše igrače. Zato je bitno da svi koji su tu, daju maksimum. Da u ovom delu takmičenja budemo dobri, a u plej-ofu najbolji - rekao je Radonjić.

JASNO I GLASNO: Akо ne prođem u NBA, dolazim u ZVEZDU! (VIDEO)

Lazić ima problema sa ramenom još od finala Kupa Radivoja Koraća, polovinom februara, alipovreda je takva da on može da igra uz "stisnute zube". Iskusni Zvezdin bek bi pored Spartaka verovatno propustio i narednu utakmicu, da nije u pitanju večiti derbi, gde ulog može da bude i prvo mesto pred plej-of, odnosno prednost domaćeg terena u finalu.

 

Piše:
Srbija Danas
22.04.2017. 12:47
Pogledajte više