OVO ĆE ZANIMATI VEČITE: Još jedan EVROLIGAŠ želi u ABA ligu (FOTO)

14.03.2019. 18:57
Piše:
Srbija Danas
Košarkaški Večiti derbi / Izvor: MN Press
Olimpijakos najavio prelazak u Regionalno takmičenje.

Posle stava Olimpijakosa da, posle nemilih scena u Kupu Grčke protiv gradskog rivala Panatinaikosa napusti domaće prvenstvo i postane član ABA lige, na isti potez odlučio je još jedan evroligaš.

Kako prenosi portal "Eurohoops", predsednik Zelenih iz Atine Dimitris Janakopulos već se raspituje o prelasku Panatinaikosa u Jadransku ligu.

Dimitris Janakopulos / Izvor: Profimedia

Janakopulos je u pismu poslatom direktoru ABA lige Krešimiru Novoselu, naglasio da želi da promene takmičenje i učestvuje u jednoj od jačih liga, ali i da se priključe Olimpijakosu, koji je takođe pokazao interesovanje o pristupanju ligi na Jadranu.

SVE IZNENADIO: Vujošević bez dlake na jeziku - evo ko je najveći favorit za osvajanje ABA lige

SVE IZNENADIO: Vujošević bez dlake na jeziku - evo ko je najveći favorit za osvajanje ABA lige

Olimpijakos je posle eliminacije iz polufinala od Panatinaikosa u polufinalu nacionalnog kupa drastično reagovao i odbio da igra bilo kakav meč protiv Zelenih, ukoliko pravdu ne budu delile sudije van Grčke. Ono što razlikuje stav Janakopulosa od crveno-belih iz Atine, jeste da PAO neće da napušta grčko prvenstvo, nego da igra na tri fronta: u ABA ligi, domaćem šampionatu i Evroligi.

Da li je ovo bila samo neslana šala upućena najljućem protivniku Olimpijakosu ili je i PAO doneo revolucionarnu odluku, znaće se narednih dana. U svakom slučaju Večiti rivali Crvena zvezda i Partizan bi dolaskom grčkih velikana dobili žestoku konkurenciju u osvajanju prstena.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Klarisa Alveš, supruga brazilskog fudbalera Marsela.

 

Piše:
Srbija Danas
14.03.2019. 18:57
Pogledajte više