OZBILJNO NAPADAJU TITULU U ABA LIGI: Budućnost dovela evroligaško pojačanje (FOTO)

16.01.2018. 19:39
Piše:
Srbija Danas
KK Crvena zvezda / Izvor: MN Press
Podgoričani imaju ozbiljne planove.

Budućnost iz Podgorice rešena je da ove godine osvoji ABA ligu i u tom cilju dovela je jedno od najzvučnijih pojačanja u regionalnom takmičenju. Ugovor do kraja ABA lige sa Podgoričanima potpisao je Džastin Doelman, bivši igrač Valensije, Barselone i Efesa.

DOČEKALI GA ZVEZDAŠI: Đenka je ponovo u Beogradu, dobio je i poklon (VIDEO)

DOBRE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Pauzirao je zbog povrede, sada je opet na terenu

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan istakako je da je Doelman doveden za manje novca nego što bi inačekoštao pošto sr oporavljao od povrede.

- Doelman se u prethodnom periodu oporavljao od povrede, što nam je omogućilo da se dogovorimo sa njim u okvirima budžeta koji je daleko manji nego što je uobičajeno za igrača ovakvog kalibra. Zahvaljujući tome što je trenutno slobodan, ukazala nam se sjajna prilika da jedan od najboljih igrača u Evropi zaigra za naš klub.  – rekao je predsednik Budućnosti Dragan Bokan. - Izuzetno sam zadovoljan što ćemo pojačati poziciju pod košem i biti tvrd orah za sve protivnike. Svesni smo da nam je visoki igrač bio potreban i ovo neočekivano i zaista fantastično pojačanje nam daje dodatni vetar u leđa – izjavio je Bokan.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
16.01.2018. 19:39
Pogledajte više