PAVIĆEVIĆ ZNA ODAKLE PRETI NAJVEĆA OPASNOST: Moramo da zaustavimo Simonovića i Petruševa

06.02.2021. 15:44
Piše:
Srbija Danas
Mihailo Pavićević / Izvor: MN Press
"Njihova igra je tako koncipirana da napad počinje iznutra, stalno se traže i u ovom delu sezone to izuzetno dobro koriste i vrlo su nezgodan protivnik, ne samo za nas nego za sve ekipe."

Mornar iz Bara je maksimalno fokusiran na duel sa Megom, koji je na programu 7. februara sa početkom u 12 časova. Izabranici Vladimira Jovanovića imaju skor 11-6, igraju izuzetno atraktivno, još uvek mogu da maštaju o plasmanu u polufinale plej-ofa. 

ZVEZDAŠI U PAKLU KORONE: Zaraženo DESETORO! Neizvesnost pred Kup

ZVEZDAŠI U PAKLU KORONE: Zaraženo DESETORO! Neizvesnost pred Kup

PROCURIO SNIMAK: Evo gde je i šta radi Džoni O’Brajant posle Radonjićeve suspenzije (FOTO)

PROCURIO SNIMAK: Evo gde je i šta radi Džoni O’Brajant posle Radonjićeve suspenzije (FOTO)

LEBRON PRIZNAO: Obožava da gleda Jokića!

LEBRON PRIZNAO: Obožava da gleda Jokića!

Posle poraza od Intera Juventus je vezao dve pobede, vrši pritisak na lidera Milan, a večeras (18.00) mu u goste stiže Roma koja bi mogla da pomuti planove Staroj dami. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,60, dvojka 4,60, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Roma.

- Držimo se našeg principa od prvog dana. Svakoj utakmici prilazimo maksimalno ozbiljno i fokusirano, nezavisno od toga protiv koga igramo, da li kod kuće ili na strani. Očekujem da ćemo takav pristup imati i protiv Mege u Beogradu. Nema nijedne lake utakmice ove sezone u regionalnom takmičenju. Mega igra u neobičnom terminu, u 12 sati. Dakle, prvo treba da se prilagodimo na taj termin - rekao je trener Mornara, Mihailo Pavićević i nastavio:

- To je jedna stvar, a druga je to što je Mega ove sezone spoj mladosti i iskustva koji jako dobro funkcioniše. Iskustvo na spoljnim pozicijama je u službi visokih igrača, posebno dvojice centara, Simonovića i Petruševa, koji igraju sa velikom energijom. Njihova igra je tako koncipirana da napad počinje iznutra, stalno se traže i u ovom delu sezone to izuzetno dobro koriste i vrlo su nezgodan protivnik, ne samo za nas nego za sve ekipe. Znači, moramo od prvog do poslednjeg minuta da budemo fokusirani, agresivni i čvrsti u odbrani, kako bi stekli neophodan ritam u napadu.

Mornar je trenutno vodeća ekipa ABA lige. Crnogorski predstavnik ima učinak od 13 pobeda i 3 poraza.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Piše:
Srbija Danas
06.02.2021. 15:44
Pogledajte više