PONOSAN I ZADOVOLJAN: Đorđević istakao timski duh, ali priželjkuje isti pristup protiv Nemaca

29.06.2018. 22:08
Piše:
Srbija Danas
Saša Đorđević / Izvor: MN Press
Bila je to košarkaška poezija Orlova.

Košarkaši Srbije ubedljivo su savladali Gruziju na gostovanju u Tblilisiju sa 87:50. Fantastičnom igrom tokom celog meča, Srbija je pokazala svoju silu i pored činjenice da Orlovi nisu izašli u najjačem sastavu protiv Gruzijaca. Selektor Aleksandar Saša Đorđević nije krio zadovoljstvo ovim trijumfom i najavio da će duel sa Nemačkom 2. jula u Novom Sadu biti težak.

GROBARI ĆE SE ODUŠEVITI: Obradović doveo u Fenerbahče još jednog bivšeg igrača Partizana (FOTO)

BIĆE ZANIMLJIVO U AMERICI: Lebron doneo ODLUKU koja će UZBURKATI košarkašku JAVNOST (FOTO)

- Dobra timska igra. Ozbiljno odigrana utakmica od prvog do poslednjeg minuta. Odlična odbrana i dobar pristup igri. Bez obzira na poteškoće koje smo imali, a nije ih bilo malo, momci su uradili sjajan posao, ne samo na ovoj utakmici, već ovih dana koliko smo zajedno- istakao je Đorđević. 

Pored sjajne igre u Gruziji, Đorđević je najavio da meč sa nemcima u ponedeljak neće biti nimalo lak i da igrači moraju u taj duel ući sa istom energijom kao protiv Gruzijaca.

- Pribojavali smo se meča, ali smo uradili odličan posao, jer ovaj susret može da bude ključ za nastavak kvalifikacija. Daje šansu da u drugu fazu uđemo sa dve pobede više u odnosu na Gruziju ako se kvalifikuje, što očekujem. Moramo što pre da zaboravimo ovu utakmicu, da se oporavimo i koncentrišemo na sledećeg rivala. Potrebno je da sa istom željom i odnosom kao sada uđemo i u meč sa Nemačkom- zaključak je selektora Srbije.

Orlovi će meč poslednjeg šestog kola prvog dela kvalifikacija za Mundobasket 2019. godine odigrati u ponedeljak od 20 sati u Novom Sadu sa prvoplasiranom Nemačkom.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
29.06.2018. 22:08
Pogledajte više