PRED DERBI U TOPOLICI: Radonjić ZNA kako da ZAUSTAVI Mornar!

23.01.2021. 14:17
Piše:
Srbija Danas
Dejan Radonjić / Izvor: MN Press
Crveno-beli deklasirali Barane u prvom meču.

Košarkaši Crvene zvezde posle poraza od Barselone u Evroligi, nastavljaju trku na Jadranu. Izabranici Dejana Radonjića u 16. kolu ABA lige gostuju drugopasiranom Mornaru (nedelja, 19), u derbiju regionalnog takmičenja.

JEDAN KLIK dovoljan je da osvojiš 200.000 dinara!

JEDAN KLIK dovoljan je da osvojiš 200.000 dinara!

CRVENO-BELI SE ZAHVALILI LEKARIMA: Zdravstveni radnici su naši HEROJI!

CRVENO-BELI SE ZAHVALILI LEKARIMA: Zdravstveni radnici su naši HEROJI!

DELIJE MU TO NEĆE ZABORAVITI: Boaći na OVAJ način pokazao koliko VOLI Zvezdu!

DELIJE MU TO NEĆE ZABORAVITI: Boaći na OVAJ način pokazao koliko VOLI Zvezdu!

Inter se nada da Milan neće pobediti Atalantu, i da će on to iskoristiti jer u 18.00 gostuje Udinezeu, koji se nalazi u očajnoj formi. Dvojka na Inter nosi kvotu 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Inter.

- Mornar igra sjajno ove sezone i ambicije i ciljeve koje su najavljivali, imaju svoje uporište na terenu. Mornar ima odlične rezultate i u ABA ligi i u Evrokupu, inače izvanredan sastav dodatno je pojačan Nemanjom Gordićem koji predstavlja ozbiljan kvalitet više za taj tim. Očekuje nas težak meč bez ikakve dileme i moraćemo da odigramo na vrlo visokom nivou i da odgovorimo i energijom i na svaki drugi način kako bi kontrolisali ogroman kvalitet koji poseduje Mornar - rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

Izuzimajući poraz od crveno-belih, Barani igraju ove sezone odlično, pa posle 14 mečeva imaju skor 12-2, dok je tim sa Malog Kalemegdana upisao dve pobede manje, uz isti broj neuspeha.

Marko Jagodić Kuridža / Izvor: MN Press

Marko Jagodić Kuridža smatra da je naredni domaćin godinama na veoma visokom nivou i sa poseduje veliki kvalitet.

- Ove sezone napravili su još veći iskorak, dovoljno je pogledati njihov plasman na tabeli i regionalnom takmičenju i plasman u drugu fazu Evrokupa. Ekipa koja je vrlo iskusna, napadački odlična, popunjena na svim pozicijama i pojačana novim plejmejkerom Gordićem, koji im je doneo kvalitet i dodatno iskustvo jer godinama igra regionalnu ligu. Znamo da nas čeka vrlo težak meč, moramo da odigramo dobro na obe strane terena, čvrsto kako bi došli do važnih bodova - istakao je Kurdiža.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka MMA fajterka Pejdž Vanzant.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
23.01.2021. 14:17
Pogledajte više