PRESTANI DA MI VREĐAŠ SESTRU: Dabovićka još BRUTALNIJE ISPROZIVALA Marinu Maljković!

02.07.2019. 19:26
Piše:
Srbija Danas/Informer
Milica Dabović, Marina Maljković i Ana Dabović / Izvor: Foto: Instagram printscreen/stefanovamama13/pokret_mm/ladyhoop_news
Čeka se odgovor selektora.

Milica Dabović, bivši kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije, ponovo je optužila selektorku Marinu Maljković da je glavni krivac što je nema u sadašnjoj selekciji. Ona je u razgovoru za "Informer" istakla da se povukla iz reprezentacije zbog uvreda upućenih njoj i njenoj sestri, takođe reprezentativki Ani Dabović od strane srpskog selektora.

SRBIJA IMA NOVOG SELEKTORA: Tumbaković OTKRIO ko će mu pomagati na klupi Orlova!

SRBIJA IMA NOVOG SELEKTORA: Tumbaković OTKRIO ko će mu pomagati na klupi Orlova!

DRUŠTVENE MREŽE GORE: Ljubimac Delija stiže na Mali Kalemegdan (FOTO)

DRUŠTVENE MREŽE GORE: Ljubimac Delija stiže na Mali Kalemegdan (FOTO)

GROBARI U TRANSU: Najveće letnje POJAČANJE stiglo u Beograd!

GROBARI U TRANSU: Najveće letnje POJAČANJE stiglo u Beograd!

– Želim da pobede, svim silama ih bodrim. Svim silama sam želela da budem sa njima, dobila sam odgovor NE. Žao mi je što je selektorka tako reagovala. Kažu mi da su mi zamerili što sam pričala da je loša atmosfera u ekipi. Krivo mi je što nisam deo tima. Na ovom evropskom prvenstvu ovoj ekipi nije potreban trener. Marina pravi milion grešaka, nije me sramota to da priznam. Pravila ih je i ranije. To ne primećujem samo ja, već svi. Ne mogu reći da sam ljuta, nego razočarana. Postala je ono što se nisam nikada nadala - rekla je Milica "Informeru".

Istakla je da nije pogrešila što je u ovom momentu rešila da iznese prljav veš u javnost.

– Rekla sam sve u dobrom trenutku, devojke su prošle. Neću se zaustaviti na ovome. Imam još puno da kažem. Sve što sam želela u životu je da budem srećana. Bila sam maltretirana od strane Marine, uvek me je vređala, mene i sestru. Htela je da budem taster kao Dajana. Ne želim da je prozivam, ona je takva kakva je. Ja nisam izabrala tako nešto. Dajana je pljuvala sadašnjeg kapitena, ne može to tako.

Objasnila je i zašto se povukla iz reprezentacije.

– Povukla sam se jer nisam mogla da slušam Marinu kako vređa sestru. Ona je jedva čekala da Dragan Đilas ode iz saveza. Ne znam zašto. Čekala je to, ali joj sada ne odgovara ni Danilović. Ona je sama sebi dovoljna - dodao je bivši kapiten Srbije.

Podsetimo, izabranice Marina Maljković plasirale su se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, gde se sastaju sa Švedskom u četvrtak od 20:30 časova.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, devojka reprezentativca Srbije Sergej Milinković-Savića

 

Piše:
Srbija Danas/Informer
02.07.2019. 19:26
Pogledajte više