RAŽNATOVIĆ NAJAVIO PROMENE U BUDUĆNOSTI: Biće iznenađujućih transfera (FOTO)

11.02.2019. 20:58
Piše:
Srbija Danas
Miško Ražnatović / Izvor: MN Press
Vlasnik BeoBasket agencije otkrio planove.

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović otkrio je da je promenio razmišljanje kada je odlazak mladih igrača u NBA ligu u pitanju. On je istakao da je ranije smatrao da je za igrače bolje da se kale u Evroligi, pa da onda idu "preko bare", ali sada veruje da košarkaši što pre treba da se oprobaju u najjačoj ligi na svetu i zbog toga je najavio da će u skorijoj budućnosti biti iznenađujućih odlazaka u Ameriku.

PROPAST NESUĐENIH ASOVA: Ovo su SEDMORICA košarkaša kojima je predviđana BLISTAVA karijera! Posle Zvezde i Partizana umesto u NBA nestali su u MAGLI (FOTO)

LEPA HRVATICA OSUDILA NAPAD U SPLITU: Isprozivala VLADU Hrvatske, Kolindu, KATOLIČKU crkvu .. (FOTO)

Ražnatović je gostujući u emisiji "U obruču" na TV Arena Sport rekao da je pre nekoliko godina uvek savetovao svoje igrače da se prvo dokažu na evropskom tlu pre odlaska u Ameriku, ali da sada nema dilemu šta će govoriti igračima BeoBasket agencije koji budu imali ponude iz NBA lige.

- Što se igrača iz BeoBasketa tiče, neće biti nikakve dileme, čim stigne ponuda, oni treba da idu. Oni uglavnom slušaju moje savete i mislim da će biti dosta tih iznenađujućih transfera u budućnosti - poručio je Ražnatović.

Miško Ražnatović / Izvor: MN Press

Miško Ražnatović je objasnio zašto tako razmišlja.

- Mislim da je najvažnije za njih da odu što ranije, da adaptaciju i dečije bolesti prežive sa 19-20 godina i da sa 21 godinom potpuno znaju šta se to tamo dešava. Takođe, i finansijski je bolje odraditi taj prvi, manji ugovor ranije - rekao je Ražnatović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska odbojkašica Ana Danesi.

 

Piše:
Srbija Danas
11.02.2019. 20:58
Pogledajte više