ŠAMPIONSKI DOČEK: Juniorski prvaci Evrope stigli kući, a evo šta im je rekao Danilović (GALERIJA)

07.08.2017. 15:54
Piše:
Srbija Danas
Juniori košarkaši / Izvor:
Zlatnim momcima čestitali čelnici KSS, rođaci, prijatelji i mediji.

Prvaci Evrope su stigli kući! Naši najbolji juniori posle velike pobede nad Špancima (74:62) i osvajanja titule šampiona Evrope, doputovali su iz u Beograd iz Bratislave. Na aerodromu "Nikola Tesla" priređen im je doček, uz prisustvo predsednika Predraga Danilovića, predsednika KSS, čelnika Saveza, rođaka, prijatelja i predstavnika medija.

KALINA ZAPRETIO: Guduriću, maltretiraću te kad dođeš u Fener (FOTO)

ALIMPIJEVIĆ PROZIVAO: Feldina nije bilo, a evo ko se pojavio na prvom treningu Zvezde (FOTO)

- U ime Košarkaškog saveza Srbije čestitam momcima na uspehu. Srećan sam, zaslužuju svaku pohvalu. Nadam se da je ovo samo jedan od uspeha ove generacije. Veliki rad donosi ovakve rezultate. Bolji su igrači sad nego kad su došli na pripreme - rekao je  Predrag Danilović, predsednik KSS.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Selektor evropskog šampionskog tima Vlade Jovanović je istakao:

PROZIVKA: Nećete verovati gde je Partizan počeo pripreme, sa koliko igrača i šta je sa Vanjom i Novicom

- Hvala na podršci, koju smo osetili čak i tamo, momci su se super ponašali od početka priprema. Hvala KSS na ukazanoj šansi, čast mi je, volim trenerski posao, a posebno u reprezentaciji. Hvala Saši Daniloviću, njegova podrška mi mnogo znači. Zahvalio bih se Rakočeviću, Kuzmanoviću, koji su bili sa nama, a posebno stručnom štabu. Pokazali smo im koji je put da budu još bolji ljudi i igrači. Hvala im mnogo, uživao sam. Najviše mi se sviđa kod njih kako su nosili dres Srbije. Bili su jedan za drugog od početka. Podredili su se grbu i zastavi Srbije.

 

Piše:
Srbija Danas
07.08.2017. 15:54
Pogledajte više